BACK TO THE CITY cu produse organice salvatoare pentru piele

La intoarcerea din vacanta, MADARA, brandul leton de cosmetice organice, reuneste sub tema "Back to the City" cateva propuneri pentru ingrijirea tenului in 3 pasi:

1. Curatare - folosind lapte demachiant, spuma purificatoare si toner calmant
2. Aplicarea de masti faciale - pentru lifting, sau iluminatoare cu efect de hidratare sau anti-poluare
3. Regenerare & hidratare - cu creme hidratante, fluide nuantatoare si serumuri concentrate

CURĂȚARE BLÂNDĂ

Lapte demachiant cu iasomie- Lapte demachiant fin și catifelat, potrivit pentru orice tip de ten, în mod special pentru cel sensibil, uscat, matur sau obosit.

Spumã demachiantã purificatoare - Spumã bogatã si finã cu extract de coada soricelului baltic, curãtã delicat tenul în profunzime si îndepãrteazã machiajul.

Regleazã zonele grase si le calmeazã pe cele uscate. Recomandatã si pentru folosirea în jurul ochilor.

Toner calmant- Tonificã, hidrateazã în profunzime si calmeazã tenul uscat. Regleazã PH-ul. Apele florale de musetel baltic, albãstrele si melisã - hidratante, emoliente si purificatoare. Cu proprietãti antiinflamatoare, calmante si regenerante.

MĂȘTI FACIALE

Un maximum de impact obținut cu un minim de efort. Mizeazã pe nivelul ultra-ridicat de ingrediente active din formulele mãștilor faciale pentru a livra rezultate vizibile chiar și în cele mai puțin propice condiții de timp și abilitate cosmeticã investite.

RE:GENE Mascã Lifting Volume Rebuild - tratament performant, natural și non-invaziv cu efect de recâștigare a volumului tisular, destinat tuturor tipurilor de ten matur.

SOS HYDRA Mască hidratantă & iluminatoare - Confort imediat, reduce senzația de tensiune la nivelul pielii și previne iritațiile.

Cu extract de bujor nordic (efecte puternic hidratante, antioxidante și de netezire a pielii). Pentru toate tipurile de ten.

SMART ANTIOXIDANTS – Mască anti-poluare cu cărbune & nămol - Un tratament cu dublu efect bazat pe nãmol nordic bogat în antioxidanți și cãrbune. Cu efecte de detoxifiere, purificã tenul și stimuleazã regenerarea celularã.

HIDRATARE / REGENERARE

SOS HYDRA Cremã rehidratantã -  tratament de rehidratare intensivã si protectie a tenului.

MOON FLOWER rose beige / SUN FLOWER golden beige -Fluide nuanțatoare hidratante, o alternativã mai usoarã la fondul de ten. Nuanteazã, lumineazã si uniformizeazã tonul pielii, îi desãvârseste aspectul.

Mascheazã imperfectiunile si liniile fine, nu încarcã porii, pielea capãtã un aspect proaspãt si radios.

SUPERSEED Radiant Energy – ulei facial iluminator. Pe baza a 9 uleiuri pretioase si rare care oferã pielii luminozitatea tinereascã.

TIME MIRACLE - Cremã de noapte antirid TOTAL RENEWAL. Cremã de noapte nutritivã si bogatã, însã cu o absorbtie rapidã în piele. O cremã hidratantã pentru un ten mai fin, mai odihnit si mai radios. Pe parcursul noptii activeazã procesul de regenerare celularã, sustine refacerea colagenului si a fibrelor de elastinã.

INFUSION BLANC Loțiune de corp SUPREME HYDRATION - Îmbogãțitã cu un mix de extracte naturale cum ar fi mãtasea vegetalã, iasomia calmantã sau extractele crețușcã pline de antioxidanți, loțiunea contribuie la starea generalã de bine.
 
Produsele MÁDARA se gasesc in Magazinul MioBio: Str.

Jules Michelet, nr. 9, București
Online Shop: www.miobio.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod