Febra kendama a cuprins juriul X Factor

Audițiile cu juriu pentru cel de-al șaptelea sezon X Factor, care va fi difuzat toamna aceasta la Antena 1, au fost prilej de emoții și de învățat lucruri noi nu doar pentru concurenți, ci și pentru cei patru membri ai juriului.
Unul dintre tinerii participanți din acest sezon a venit cu vocea sa impresionantă, dar și o kendama în buzunar. Jocul de îndemânare japonez i-a prins, pe rând, pe jurații X Factor. Mai întâi, Delia a fost cea care și-a făcut curaj să încerce câteva scheme cu bila de lemn atașată cu sfoară de un mâner. Intrigat, Horia Brenciu s-a apropiat și el pentru a-și încerca norocul, în timp ce colegii lor, Ștefan Bănică jr și Carla’s Dreams priveau amuzați.

În cele din urmă, însă, nici Ștefan nu a mai rezistat și a vrut să pună mâna și el pe jucăria care a vrăjit milioane de copii, dar și de adulți din întreaga lume.

Audițiile cu juriu pentru cel de-al șaptelea sezon X Factor au avut loc la Palatul Copiilor din București, iar admiratorii show-ului vor putea urmări cele mai bune voci numai la Antena 1, din această toamnă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod