Delia cântă „Ce are ea” în varianta lăutărească la „X Factor”

Concurenții „X Factor” sunt o sursă de inspirație pentru jurații  în fața cărora se prezintă, în fiecare vineri, de la 21.15, la Antena 1. În urma unei astfel de întâlniri s-a născut și un remake al melodiei ”Ce are ea”.

O tânără artistă de muzică populară din Brașov, care de la 14 ani cântă la nunți și botezuri, a vrut să se reinventeze pe scena „X Factor”, astfel că s-a prezentat cu un cântec dintr-un repertoriu nou pentru ea. ”Am ales melodia <Ce are ea>, care mie îmi place foarte tare”, a explicat Ioana Suciu în fața celor patru jurați.

Ascultând-o, Delia a fost însă inspirată să refacă acest cântec deja cunoscut pentru toată lumea într-o altă notă. Folosindu-se de inflexiunile caracteristice muzicii lăutărești, artista a transformat complet melodia ”Ce are ea”, iar cei prezenți au fost încântați de rezultat.  

”N-am copilărit între lăutari, deși... am făcut liceul la <Dinu Lipatti>, unde erau foarte mulți. Stilistica asta nu este pentru oricine... pune-l pe Brenciu să cânte așa ceva... S-ar putea ca Ștefan să poată, dacă vrea.

Carla, nu! Nu se <murdărește> cu așa ceva”, a glumit Delia.

Telespectatorii vor putea asculta varianta finală a noii piese în ediția de vineri, 22 septembrie, a emisiunii „X Factor”, de la ora 21.15, la Antena 1.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod