Sarah a lansat videoclip nou in colaborare cu celebrul fotograf Alexandru Zainea

După o pauză de aproape doi ani, Sarah a revenit în atenţia fanilor datorită lansării unui nou videoclip muzical. Artista a lansat un videoclip de imagine, realizat de Alexandru Zainea, un român plecat la Londra, care a lucrat şi cu Inna, Antonia, Laura Cosoi si Răzvan Ciobanu.

Piesa noua lansata de Sarah se numeşte “Sunrise” şi e compusă de Dumi Padure, care la randul lui a lucrat cu artişti renumiţi, precum Anna Lesko, Cristina Spatar, Alexandra Stan, Connect-R şi mulţi alţii.

Videoclipul este creaţia lui Alexandru Zainea în calitate de regizor şi a fost filmat de Bogdan Tudor.

Alexandru Zainea este unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi din România, el colaborând cu Inna, Antonia, Nicoleta Nuca, Răzvan Ciobanu, Laura Cosoi, Alina Eremia, etc. Mesajul piesei este acela de a nu îţi pierde speranţa în dragoste şi de a pune întotdeauna pe primul loc iubirea. Coregrafia piesei a fost asigurată de Cristian Chis Bruce care a colaborat cu majoritatea vedetelor autohtone, dar a lucrat şi pentru emisiuni internaţionale precum X Factor UK.

Sarah traieşte acum o frumoasă poveste de iubire şi s-a regăsit în totalitate in mesajul piesei. De curând ea s-a mutat în Spania unde va incepe lucrul la următorul ei proiect muzical care va fi coordonat de Oliver Popa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod