Cu cine face Laura Cosoi super echipă pe platourile de filmare?

Pe lângă teatru, gastronomie și familie, Laura Cosoi este super ocupată cu filmările pentru „Lara”, cel mai de succes serial destinat tinerilor. Aici, face echipă cu adolescenta fenomen a Generației Z, Iuliana Beregoi.

În „Lara”, Cosoi este Nova, un personaj cu puteri supranaturale, care va avea un rol foarte important în viața Larei, despre care se va afla in episoadele ce vor urma.


„Când Nova o întâlnește pe Lara @iulianaberegoiofficial #lauracosoi #filming #lara #happygirls #onset!”, scria zilele trecute Laura Cosoi, ca și descriere a unei poze în care apare alături de Iuliana Beregoi, fotografie pe care a ales să o publice pe conturile ei de socializare.

Altfel, ne amintim că ”Lara” este un serialul produs de Mixton Music, in regia lui Ciprian Iacob, pe scenariul scris de Catalin Dascalu, care ține spectatorii cu sufletul la gură și în care, pe alocuri, se regăsesc și momente amuzante, menite să detensioneze atmosfera în care îi plasează acțiunea.

Personajul principal este interpretat de Iuliana Beregoi, puștoaica de 14 ani, cu o activitate în muzică, vlogging și actorie mai ceva ca un artist cu peste 20 de activitate profesională.  La puțin timp de la lansare, primul episod, din al doilea sezon ”Lara”, a debutat direct in tendinte, pe Youtube, si a adunat peste 700.000 de vizualizari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod