12 lucruri pe care fiecare mamă și fiică ar trebui să le facă împreună măcar o dată

Fiecare relație între mamă și fiică este diferită. Poate că ați trecut prin adolescență împreună, iar acum realizezi cât de mult te-ai apropiat de mama ta sau poate simți nevoia să refaci legătura cu ea după ce ți-ai întemeiat propria familie. Află ce lucuri vă vor apropia și vor crea noi amintiri speciale.
Comunicarea dintre mamă și fiică este unică. Mama te cunoaște cel mai bine și vă puteți petrece timpul împreună indiferent ce vârstă ai acum sau în ce stadiu al relațiilor te afli. Lucrurile pe care le puteți face nu sunt dictate de anii din calendar și nici nu au un termen limită. Lista care urmează este utilă pentru a te asigura că poți planifica și momente speciale în cadrul ritmului agitat al vieții cotidiene. Nu contează dacă nu le vei bifa pe toate, ci privește-le ca pe o ocazie aparte pentru a face relația cu mama ta mai specială în fiecare zi și a-i arăta cât de mult ții la ea.

 
Iată ce lucruri ar trebui să facă împreună fiecare mamă și fiică:

 
1. Creați o rețetă de familie

Este foarte plăcut să gătești alături de mama ta, mai ales dacă această activitate vă face plăcere amândurora. Puteți alege o rețetă care vă place foarte mult, la care veți schimba puțin combinația de ingrediente sau veți adăuga un ingredient nou în aluat cum ar fi pudra de cacao sau sosul de mere.
După prima încercare puteți repeta această activitate, iar dacă ajungeți să creați o colecție de rețete speciale precis vă veți aminti aromele și converasația plăcută pe care ați avut-o în intervalul petrecut în bucătărie.

 
2. Citiți o carte împreună

Alegeți-vă un titlu care vă interesează pe amândouă, apoi fixați un interval în care veți parcurge cartea. Faceți parte din generații diferite și va fi foarte interesant să asculți părerea mamei tale cu privire la titlul selectat. Și ea vrea să cunoască impresiile tale, iar o lectură relaxantă este modul ideal pentru a reface legătura de comunicare dintre voi.

 
3. Mergeți împreună la o piesă de teatru

Este ocazia perfectă pentru a petrece o seară numai voi două, bucurându-vă de piesa aleasă și comentând după aceea replicile auzite sau aspectele care v-au impresionat.

 
4. Organizați o ședință foto specială

Nu trebuie să fie neapărat 8 martie sau ziua mamei tale pentru a face acest lucru. Surpriza va fi și mai deosebită dacă ședința foto are loc într-o zi obișnuită.
O puteți invita și pe bunica!

 
5. Faceți voluntariat împreună

Alegeți o cauză care vă motivează pe amândouă și contribuiți la desfășurarea activității unei organizații care se implică în realizarea acelui obiectiv. Veți petrece mai mult timp împreună, iar munca în folosul celorlalți vă va face să conștientizați cât de importantă este fiecare clipă pe care o aveți.

 
6. Plantați în grădină florile voastre preferate

Și grădinăritul vă va apropia. Alegeți florile voastre preferate și petreceți câteva după-amiezi însorite plantându-le și înfrumusețând curtea. 

 
7. Uitați-vă la pozele de când erați mici

Poate că te jenezi când mama ta le arată musafirilor pozele de când erai doar un bebeluș, dar să știi că va fi foarte plăcut să vezi și pozele din primii ei ani de viață. Le puteți revedea în tihnă și veți observa poate că semănați foarte mult chiar de atunci.

 
8. Mergeți la spa într-un weekend

Vă puteți răsfăța împreună cu tratamente de înfrumusețare tot weekendul pentru ca la întoarcere să fiți zâmbitoare, revigorate și pline de energie.

 
9. Sculați-vă devreme pentru a vedea un răsărit

Poate că îți place să dormi până târziu, dar fă un mic efort într-o zi pentru a vedea cum răsare soarele alături de mama ta. Te vei simți foarte bine, iar culorile de pe cer care apar la începutul zilei vă vor face să zâmbiți.

 
10. Fă ceva ce mama ta și-a dorit mereu

Nu trebuie să fie neapărat ceva ce-ți place, dar dacă știi că mama ta visează să facă un anumit lucru de foarte mult timp o poți surprinde făcând ce-și dorește alături de ea.

 
11. Mergeți la karaoke

Este ocazia ideală pentru a vă simți în largul vostru. Nu contează cine cântă bine sau corect, ci să vă bucurați de amintirile pe care le creați chiar aici și acum.

 
12. Începeți un hobby comun

Poate fi ceva nou pentru amândouă sau un lucru care vă atrage deja. Pictura, olăritul, croitoria sau crearea bijiteriilor sunt numai câteva dintre opțiunile pe care le aveți la dispoziție.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod