Cove a dat START castingului pentru fete la emisiunea ”Ma insoara mama!”

După ce a cutreierat țara-n lung și-n lat, Cove a găsit băieți numai buni de însurătoare, pentru emisiunea ”Mă însoară mama!”. Împinși de la spate de mame, aceștia se pregătesc să-și cunoască pretendentele. Primele viitoare soacre și-au prezentat deja băieții și le-au scos în evidență calitățile care-i fac bărbați ideali. Informațiile pot fi găsite pe www.protv.ro. Cele care vor să îi cucerească sunt invitate să se înscrie în emisiune folosind formularul de pe site sau sunând la 0728.188.511.

”Fetelor, vă aștept în număr cât mai mare la casting! Am parcurs mii de kilometri prin țară și am găsit băieți numai buni de însurătoare: frumoși, muncitori, unii dintre ei au și zestre.

Ei sunt pregătiți să plece de acasă și să își întemeieze o familie, tot ce trebuie voi să faceți e să vă înscrieți în emisiune și să îi cuceriți. Prima data pe ei, după care pe mamele lor. Sunați la 0728.188.511 și înscrieți-vă acum în reality-show-ul Mă însoară mama!”, a spus Cove.

Dacă ai pus ochii pe unul dintre băieții din emisiune, sună la 0728.188.511 și înscrie-te chiar acum! Un băiat numai bun de însurat și o mamă de pus în ramă, cărora o fată le lipsește pentru o nuntă de poveste! Mă însoară mama!, în curând, la PRO TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod