“Colindul acesta mă bântuie de 3 ani și i-l dedic bunicii mele”

Alya revine în muzică, după o pauză de 2 ani. Și nu o face oricum, ci cu un colind. Deși pare un pariu riscant, mai ales că artiștii din generația sa nu mai lansează piese dedicate sărbătorilor, Alya îndrăznește.

“Pentru mine, Crăciunul este o sărbatoare care aduce împreună oamenii dragi. Că e familie, că sunt prietenii, colegii sau chiar vecinii, cred că despre asta este vorba când spui «spiritul de sărbători». Colindul acesta este ceva ce mă bântuie de 3 ani. Indiferent ce făceam, auzeam în cap fragmente din linia melodică. După vreun an, am zis că ar fi bine să pun pe hârtie notele, să fie… Într-o zi, povesteam cu mama și ne-am adus aminte de bunica (mama ei). Și i-am spus că mi-aș dori enorm să mă reîntorc în muzică.

Să compun din nou, să cânt și să fiu iar pe scenă. Așa cum și-a dorit bunica. ”


Alya povestește că după ce a câștigat ”Tip-Top Minitop”, pe la vârsta de 6 ani, a venit foarte fericită și i-a povestit buncii cum a fost pe scenă, cum a cântat și cum a aplaudat-o lumea din sală. Iar bunica i-a spus: “Tu să ții minte un lucru: nu doar muzica, totul se face cu suflet și dedicare. Dar, cu atât mai mult muzica. Iar bucuria asta de acum și iubirea pe care acum o ai față de muzică să nu le pierzi.

Iar dacă vei mai cânta și când ai să crești, să cânți și un colind. E cel mai frumos dintre cântece!”


Artista povestește că după ce a scris linia melodică s-a dus pe meleagurile natale ale bunicii fiindcă a știut că doar așa va putea să scrie și versurile. “Țin mult la acest colind. Nu doar pentru că este continuarea drumului meu în muzică, ci pentru că știu că acum e momentul de a-i îndeplini bunicii mele visul. Iar de acolo, de Sus, am convingerea că va fi Îngerul meu păzitor.

De fapt, așa este de când ne-a părăsit pe mine și pe mama… Colindul acesta mă bântuie de 3 ani și i-l dedic bunicii mele!”


Colindul “Se aud clopoței” are versurile și linie melodică semnate de Alya, aranjamentulo și producția îi aparțin lui Ralflo și este cântat alături de Band-ul artistei: Cătălin Marian Pintea - percuție, Andrei Alexandrescu- chitară lead și Răzvan Mitroi- chitară ritm.


Alya este cunoscută publicului pentru “Damelo”, piesa cu impact internațional, care a fost No.

1 în topuri în Israel, Turcia, Tunisia, Liban, Brazilia, etc. Piesa a cucerit lumea până în Bali și a fost urmată de “Sexy mama”, care a avut un succes imens în Turcia.


Lansarea colindului va avea loc peste 2 săptămâni iar Alya își dorește să fie un cadou pentru acest Crăciun. “Îl dăruiesc turturor celor care iubesc Crăciunul, care își iubesc familia, prietenii, colegii. Care iubesc viața, ca să rezum!”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod