Antonis Remos, celebra voce pop a Greciei, in concert la Bucuresti!

Antonis Remos, vocea pop a Greciei devenita celebra prin modul original in care combina elementele traditionale ale muzicii laiko cu cele pop, va fi prezent in Romania, intr-un spectacol-eveniment care celebreaza muzica greceasca, pe 20 octombrie, la Sala Palatului.
Dupa succesul spectacolului lui Nikos Vertis de anul trecut, de la Bucuresti, organizatorul Vreau Bilet a decis sa continue seria spectacolelor de muzica greceasca sustinute de cei mai indragiti artisti ai Greciei.

In concertul de pe 20 octombrie, de la Sala Palatului, organizat cu sprijinul Uniunii Elene, Antonis Remos va conduce publicul din Romania, prin acordurile muzicii sale, in atmosfera inconfundabila a Greciei. Hituri dance, balade, demonstratii impresionante de laika moderna vor face parte din playlist-ul concertului lui Antonis Remos, o noua sarbatoare a muzicii grecesti pentru publicul bucurestean.

Devenit faimos pentru albumele de studio de trei ori medaliate cu platina, „Kardia Mou Min Anisiheis” (2002), „Mia Anapnoi” (2003), si „Kleista Ta Stomata” (2011) si albumul „Mia Nihta Mono” (2001), castigator in doua randuri al unui disc de platina, Antonis Remos a impresionat in turneele sale in Europa si America atat prin hiturile sale dance, cat si prin interpretarea sensibila a baladelor.
 

Nascut in Germania, Remos se muta la Salonic la varsta de 12 ani, impreuna cu parintii sai, de origine greaca. Experienta reintoarcerii in tara despre care auzise atatea de la rudele sale a adaugat o sensibilitatea aparte pieselor lui Remos, prin intermediul careia artistul reuseste sa stabileasca o legatura puternica si profunda cu publicul sau. La primul sau concert de la Atena, cantaretul a fost imediat remarcat de Sony Music, iar primul album, „Ti Imouna Gia Sena”, a fost convertit imediat intr-un disc de platina. Succesul a fost imediat, iar piesele de pe acest album au devenit hituri de laika moderna.
Mari nume ale lumii muzicale grecesti precum Dimitris Mitropanos si compozitorul  Marios Tokas au fost onorati sa urce pe aceeasi scena cu Antonis Remos.

Anul 2008 i-a adus celebrei voci pop a Greciei recunoasterea internationala. Remos a incantant publicul de pe trei continente – Africa, Australia si America de Nord – cu piesele sale interpretatate intr-un stil inconfundabil. In anul urmator, turneul european l-a adus pe Remos pe scenele din Belgia, Germania, Olanda si Marea Britanie. In urma cu doi ani, Antonis Remos a cantat alaturi de Julio Iglesias intr-un spectacol sustinut pe insula Mykonos.
Cei doi cantareti au interpretat in duet „My Way”, piesa lui Frank Sinatra, oferind publicului un moment cu totul special. 

Incepand cu 23 iunie si pana pe 11 iulie, la ora 12.00, in perioada de presale, biletele pot fi cumparate cu o reducere de 20% de pe www.vreaubilet.ro. Biletele la concertul din 20 octombrie au preturi de 300 RON, pentru categoria Golden VIP 250 RON la categoria VIP, 200, 150, 100 si 80 RON la celelalte categorii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod