Anda Adam a cumparat de la targul Baby Boom Show scaun auto de ultima generatie pentru fetita ei, Evelin

Anda Adam a fost prezenta in aceasta dimineata la deschiderea targului pentru copii si viitoare mamici, Baby Boom Show, ce are loc la Romexpo pana duminica seara. Artista a vizitat standurile celor mai mari branduri de profil si a cumparat un scaun auto cu isofix, de ultima generatie, pentru fetita ei, Evelin.
Este vorba de scaunul auto Maxi-Cosi AxissFix, de la Bebe Concept, model in conformitate cu noul standard EU de siguranta i-Size, si care se roteste 360° pentru a facilita pozitionarea copilului in autovehicul. Produsul este recomandat micutilor cu varsta de la 4 luni la 4 ani (inaltimea intre 61-105 cm).

Scaunul permite doua moduri de instalare: in sens invers directiei de mers (pentru copiii cu varsta de la 4 luni la 2 ani - 61-87 cm) si in sensul directiei de mers de la minim 15 luni pana la aprox 4 ani.
AxissFIx Maxi-Cosi prezinta sapte pozitii de reglare in inaltime a tetierei si are un design compact putandu-se instala chiar si intr-o masina mica.

Prezenta la Baby Boom Show, Anda Adam a colindat culoarele intregului Pavilion Central Romexpo pentru a descoperi ofertele si reducerile speciale pe care le au marile branduri de profil, atragandu-i atentia in special produsele de imbracaminte pentru copii, articolele pentru sanatatea si cresterea celor mici precum si obiectele de mobilier si accesorii pentru camera fetitei sale.


Baby Boom Show, targul pentru copii de 0-7 ani si viitoare mamici, si-a deschis portile in aceasta dimineata.  Pana duminica seara, vizitatorii au ocazia sa descopere peste 150.000 de produse, multe dintre acestea beneficiind de reduceri importante de pret, doar pe perioada evenimentului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod