Anca Pop supranumită de japonezi Barbie Girl din Europa

Anca Pop se bucură de mare succes în Japonia, țară unde a locuit și a concertat ani la rând. Artista din România a susținut recent un turneu în șase orașe din Țara Soarelui Răsare, în fața a peste 10.000 de oameni, în Tokyo, Osaka, Kyoto, Nara și Kobe.
Piesele sale sunt foarte apreciate de publicul nipon, sunt difuzate la radiouri, iar artista este dorită în concerte pe tot teritoriul țării. Mai ales că pune în scenă show-uri electrizante și foarte senzuale, alături de echipa ei de dansatori. Japonezii au ajuns să o idolatrizeze și îi spun Barbie Girl a Europei. Mai mult, îi aduc la concerte tot felul de cadouri ciudate, de la păpuși Barbie până la roboți și ochelari Virtual Reality.
 
“Piesele mele, <Loco Poco> și remake-ul după <Ederlezi>, sunt foarte cunoscute în Japonia și difuzate pe mai multe posturi de radio.
Japonezii m-au primit cu multa căldură și acum, așa cum se întâmplă de câțiva ani încoace. Mă strigă <Barbie Girl> și îmi fac cadouri multe păpuși Barbie. Plec acasă după fiecare concert cu vreo 30-40 de păpuși Barbie. Mi-au făcut cadou până și un roboți sau ochelari Virtual Reality”, spune Anca Pop.
 
După turneul din Japonia, Anca Pop a revenit în România, pentru a lansa piesa “More Than you Know”, o colaborare inedită cu Frații Cocoș și Paul Pepsy.
 
Cu aceștia Anca Pop a colaborat în trecut și pentru albumul lui Goran Bregovic, „Champagne for Gypsies”, pentru care a compus câteva piese.
Pentru More Than You Know, Anca Pop a ales un stil fusion între muzica pop și cea balcanică și a filmat un clip pitoresc, într-un peisaj idilic, pe colinele din zona Văii Prahovei.
 
A adoptat chiar și un stil vestimentar cu influențe tradiționale, purtând, deasupra costumației argintii de scenă, un cojoc ciobănesc reinterpretat.
 
“Îndată ce m-am întors în România am mers in Valea Prahovei unde am filmat acest videoclip în natură, într-un peisaj idilic, alături de acești instrumentiști super talentați și de un grup de copii adorabili, din zonă.
Copiii și natura îmi amintesc de puritatea și energia copilăriei, de joacă și de faptul că noi, cei mari, am uitat să ne jucăm, deși avem atâta nevoie să ne reîntoarcem la spiritul din copilărie!”, declară Anca Pop.
 
Anca Pop, artista care i-a compus lui Goran Bregovic două piese și a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”, s-a facut remarcată în peisajul monden românesc în urmă cu trei ani, lansând piesele “Free Love” și “Supercool”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod