Un păr fortifiat cu ultra-volum

Părul fin și subțire are nevoie de o atenție specială. Alege produse ușoare, care să îl îngrijească și să-i confere volum, fără să-l încarce.
Cu balsamul-spumă Impressive Volume Conditioning Mousse de la Londa Professional părul capătă volumul dorit și este fortifiat.
Părul fin este mult mai sensibil la factorii externi și este dificil de coafat.Cu o formulă inovatoare, acest balsam-spumă învăluie fiecare fir de păr de la rădăcină la vârfuri și îi conferă textură, permițând stiliștilor să pună în valoare orice coafură. Cu ingrediente  naturale precum bambusul și lemongrass, produsul întărește structura firului și îl hidratează, fără să îl încarce.
Lemongrass-ul este o plantă medicinală care conține numeroase uleiuri esențiale cu multe beneficii pentru sănătatea scalpului.
Bambusul conține preponderent lignină, un tip de fibră ușoară și elastică recunoscută pentru proprietățile sale de fortifiere.
Introdu balsamul-spumă în rutina ta de îngrijire și te vei bucura de o coafură de o podoabă capilară mai bogată și mai ușor de coafat!
Preț Volume Conditioning Mousse Londa Professional: 40 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod