AMME lanseaza “Vis străin”, primul single in limba romana!

AMME isi lanseaza prima ei prima ei piesa in limba romana - “Vis strain”. Noua piesa a artistei este compusa de Mellina in studioul de la Tralala School. "Piesa "Vis strain" este piesa sufletului meu! Primul meu single in limba romana, este produsă de Mellina, iar eu am contribuit la versuri. Am descoperit ca imi place sa scriu si sunt fericita ca am ocazia sa lucrez cu un om atat de talentat si de intelegator cum este Mellina. Sper sa va placa, este din suflet, pentru toate sufletele care au fost dezamagite candva.

Deseori ni se intampla sa credem ca suntem protagoniștii unor scenarii pe care ni le imaginam, ne dorim sa fim acolo, dar de fapt este o iluzie, alergam intr-un vis strain.", spune AMME despre noul single si colaborarea cu Mellina, cu care a mai lucrat si in trecut la sigle-urile "Muchacho" si "Te digo".

Regizat de Daniel Libeg, videoclipul filmat alb negru reda povestea piesei prin miscarile de dans ale celor doi protagonisti. "Am vrut sa filmam clipul alb negru tocmai pentru a transmite exact ideea piesei, am vrut putin dramatism, dar totodată prezentăm ideea unei femei puternice, care reușește să treacă peste tot si gaseste putere in ea însăși.

Am colaborat pentru a doua oara cu Daniel Libeg si sunt foarte mulțumită de chimia dintre noi, imi asculta ideile si asta este foarte important.", a declarat AMME despre clipul piesei "Vis strain".

Pe langa muzica, AMME se ocupa de scoala de dans "AMME Dance Star", iar in doar intr-un an a deschis 4 scoli de dans, in 4 orase diferite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod