Horoscop. Cum stai cu banii în luna aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna aprilie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai noroc la bani luna aceasta, dar nu se poate fără muncă.

Din fericire, ai multă energie şi fler atunci când vine vorba de afaceri. Trebuie să fii foarte atentă pentru a nu-ţi irosi resursele inutil, iar atunci când e momentul oportun să intervii. Cu toate că vei avea parte şi de capcane, reuşeşti într-o lună ce nu pot alţii în zece.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna începe timid şi nu se zăresc şanse de câştig suplimentar.

Cu toate că ai muncit din greu şi ţi-ai dat silinţa pentru a fi remarcată, avansarea întârzie să apară. Din păcate pentru tine, luna aprilie vine şi cu mai multe cheltuieli decât în mod normal, şi orice sumă de bani în plus ţi-ar prinde extrem de bine. Nu îţi face totuşi iluzii!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important ca în această lună să ai grijă să returnezi toţi bani împrumutaţi.

Această perioadă este una mai solicitată financiar pentru oricine, aşa că nu le crea greutăţi celor care te-au ajutat cândva. Dacă ai facturi sau rate, de asemenea, trebuie plătite la zi. Orice întârzire în luna aprilie îţi poate aduce probleme mari.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu te implica luna aceasta în afaceri, chiar dacă simţi că asta trebuie să faci.

E o perioadă agitată şi nimeni nu e concentrat aşa cum ar trebui. Cu toate că vrei să profiţi de neatenţia altora pentru a ieşi în faţă, e posibil ca totul să se întoarcă împotriva ta. Prudenţa este cuvântul cheie al lunii aprilie!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu stai prea bine la capitolul bani în această lună, însă ai toate şansele să îţi revii la final de aprilie.

În prima săptămână cheltuielile vor fi duble faţă de alte dăţi, însă perioada sărbătorilor pascale e solicitantă din acest punct de vedere. Dacă faci afaceri cu cineva sau munceşti în echipă la serviciu, nu lăsa invidia să intervină în voi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai cheltuit mai puţin în ultima perioadă şi acum economiile îţi prind bine.

Perioada sărbătorilor pascale este una mai solicitantă financiar, însă tu te vei descurca de minune de această dată. Va fi o lună plină şi chiar dacă ţi se golesc buzunarele, eşti mulţumită cu ceea ce obţii şi cu sentimentul cu care rămâi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te aşteaptă cheltuieli mari de acum înainte, iar luna aprilie e doar începutul.

Sărbătorile, vacanţele şi diferite evenimente îţi vor goli cardurile şi buzunarele, dar nu te vei plânge din această cauză. Faci totul din plăcere, de aceea nu există urme de regret. Mai mult decât atât, o mică mărire de salariu te face să te simţi şi mai bine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Banii nu sunt o problemă pentru tine, iar luna aceasta se anunţă şi mai mulţi.

Aprilie îţi aduce noroc în ceea ce priveşte viaţa ta profesională, de aceea şi situaţia financiară se va îmbunătăţi odată cu avansarea ta. Cel mai probabil vei vrea să pleci undeva la finalul lunii să te relaxezi şi să te bucuri de roadele muncii tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu este cel mai bun moment pentru schimbări luna aceasta, mai ales în ceea ce priveşte cariera ta.

Chiar dacă eşti nemulţumită de banii pe care îi câştigi, încearcă să treci de sărbători cu o oarecare stabilitate finanicară. Imediat după aceea, poţi începe căutările, interviurile sau activităţile extra-job.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îţi începi luna fără prea mari speranţe cu privire la bani, însă pe parcurs vei fi surprinsă să descoperi câte şanse ţi se oferă.

Încearcă să nu faci afaceri, niciun fel de tranzacţii şi nu da bani cu împrumut nimănui. Acum este momentul să strângi tot ce ai, să faci calcule şi planuri de viitor. Cel mai probabil, tu şi partenerul de viaţă vreţi să faceţi o schimbare majoră în viaţa voastră, iar asta presupune cheluieli mari.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în luna aprilie.

Cheltuielile vor fi aceleaşi, iar salariul tot aşa din păcate. Cu toate că nu ai mai primit demult un impuls financiar, tu munceşti cu aceaşi dăruire şi nu vrei să îţi dezamăgeşti superiorii. Schimbă-ţi locul de muncă doar dacă te-ai plictisit de ceea ce faci, însă nu o face pentru bani!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ai nevoie de bani mai mult decât oricând în această lună, de aceea eşti pusă pe fapte mari.

Când toţi ceilalţi stau, tu eşti singura care munceşte din greu pentru a-şi îmbunătăţi situaţia financiară. Din fericire, stai bine la capitotul negocieri, de aceea vei reuşi să vinzi un obiect, un teren sau o casă la un preţ mai mare decât ar fi valorat. Până la urmă, ambiţia şi firea ta descurcăreaţă te vor salva!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod