Vrei un abdomen cu pătrățele? Alexander Florescu îți demonstrează cât e de simplu

Un abdomen cu pătrățele este must-ul pe care ți-l dorește pentru vara anului 2019. O siluetă fit este nu numai o chestiune de imagine, ci mai presus de toate este obligatorie pentru sănătatea ta.

Bombardat din toate părțile cu întrebările despre ce este obligatoriu de făcut pentru a avea un abdomen cu pătrățele, antrenorul vedetelor Alexander Florescu pune cărțile pe masă. „Un abdomen cu pătrățele se obține atât în bucătărie, cât și în sala de sport. Nu pot „funcționa” una fără cealaltă, asta este clar!”, explică antrenorul de fitness. „În ceea ce privește activitatea fizică, este clar. Un antrenament corect efectuat, urmărit de un specialist în domeniu, este alegerea ideală.

Acum sigur că mulți dintre noi credem că știm ce și cum să facem, însă atunci când rezultatele întârzie să apară, intrăm în panică. Ca să evităm această situație și pierderea inutilă de timp, mai bine acționăm corect din start”, continuă Alexander Florescu.


Iată, la capitolul activitate fizică situația este simplă: un abdomen cu pătrățele se obține cu un program de exerciții fizice corect efectuate. Ce facem însă din punct de vedere alimentar. „Există două mari direcții pe care trebuie să le ai în vedere.

Nu te înfometa. Mănâncă ce trebuie. Un regim alimentar corect și complet este singurul care te ajută să ajungi la ținta ta. Consumă alimente care aparțin grupurilor de bază: proteine, fructe, legume, cereale, combină-le și porționează-le corect. În acest caz, este de asemenea de preferat să iei legătura cu un nutriționist sau un specialist în nutriție”, conchide specialistul.
Iar, la final, nu uita: „Ai răbdare. Fii consecvent, motivat și perseverent!”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod