THERMA-FRIO-SHOCK COMPLETE by Irina Reisler

Rezultatele apar inca de la prima impachetare, chiar si in cazul persoanelor care nu au surplus mare de kilograme.
Tratamentul Therma-Frio-Shock Complete reprezinta cel mai eficient tratament anticelulitic si de slabire rapida. Efectele terapiei sint multiple:  anticelulitic, antiadipos (slimming), compactare (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta), tonifiere, remodelare, antivergeturi, detoxifiere. Rezultatele apar inca de la prima impachetare, chiar si in cazul persoanelor care nu au surplus mare de kilograme.

CUM SE FOLOSESTE:

PASUL 1: PEELINGUL: Inainte de aplicarea tratamentului, faceti un peeling, la dus. Daca nu aveti un produs specific, puteti prepara un scrub din zat de cafea, zahar sau malai (in gelul de dus, amestecati o cantitate mica de zat de cafea, zahar sau malai).


PASUL 2: PREPARAREA SOLUTIEI FRIO: Inainte de a incepe aplicarea tratamentului, preparati solutia FRIO. Udati bandajele cu apa rece si stoarceti-le bine. Intr-un vas mediu, puneti apa rece si Frio Lichid, in proportie de 6 - 2 (6 unitati de apa si 2 de Lichid Frio. Unitatea o stabiliti dvs, in functie de necesitati). Inmuiati bandajele in solutia astfel preparata si lasati-le acolo, pina cind le aplicati pe corp.

PASUL 3: THERMA GELUL: Dupa dus, aplicati un strat subtire de Therma Gel, pe zona in care urmeaza sa folositi bandajele elastice.
Aplicarea gelului se face cu ajutorul tehnicilor de automasaj, pe care le puteti vedea pe www.irinareisler.ro.

PASUL 4: BANDAJELE ELASTICE: Inainte de a aplica bandajele, inlaturati surplusul de solutie Frio, din ele. Aplicarea se face de jos, in sus. Puteti sta cu bandajele elastice intre 30 min si o ora, in functie de confortul dumneavoastra.

ATENTIE ! Combinarea efectelor termo cald-rece provoaca senzatia de frig. Nu va speriati ! Acesta este efectul normal al oricarui tratament cald-rece si are ca urmare compactarea tesutului (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta) si arderea unui numar mare de calori.
Puteti folosi un trening gros sau o patura, pe durata impachetarii.

PASUL 5: TONIFIEREA: Dupa un tratament de slabire rapida si compactare, tonifierea este obligatorie ! Altfel, riscati ca pielea si tesuturile sa se lase.

Dupa ce inlaturati bandajele elastice, folositi Moulding Cream. Aplicarea cremei de tonifiere se face conform tehnicilor de automasaj, dar cu miscari ferme. Tratamentul cu bandaje elastice se poate face de 4,5 ori pe saptamina. In restul zilelor, folositi Reaffirming Cream, un produs spectaculos cu triplu efect: anticelulitic, slimming, tonifiere.
Reaffirming Cream poate fi folosita chiar si zilnic. Daca faceti tratamentul Therma-Frio-Shock seara, aplicati Reaffirming Cream dimineata, dupa dus. Crema se aplica conform tehnicilor de automasaj.

CHIT PENTRU SLABIRE RAPIDA SI TONIFIERE - THERMA-FRIO-SHOCK COMPLETE CONTINE: THERMA GEL 1000 ml, FRIO LICHID 500 ml, MOULDING CREAM 1000 ml, REAFFIRMING CREAM 1000 ml si 3 BANDAJE ELASTICE.  Chitul poate fi achizitionat la pretul de 440 ron + taxa de transport de pe http://store.irinareisler.ro/.
Pe www.irinareisler.ro, puteti vedea aplicarea completa a tratamentului si rezultatele obtinute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod