Terapia sezonului - microdermabraziunea!

In cele ce urmeaza, iti voi prezenta detalii despre o terapie care se executa cu mare succes in sezonul toamna-iarna, si anume microdermabraziunea. In cadrul centrului de remodelare corporala PerfectContur, microdermabraziunea faciala sau corporala se poate realiza si cu tratament vacuumatic, rezultatele fiind astfel mult mai bune si mai de durata.

Microdermabraziunea exfoliaza primul strat de celule de la nivelul pielii, folosind capete de tratament cu cristale de diamante. Realizeaza o delicata exfoliere a pielii si, in acelasi timp, intareste sistemul imunitar al celulelor din primul strat de epiderma intr-un mediu steril si controlat.

Spre deosebire de metoda clasica de microdermabraziune, tehnica folosirii cristalelor de diamant indeparteaza anumite riscuri, cum ar fi o exfoliere exagerata, iar inhalarea cristalelor de pe capetele de tratament nu cauzeaza iritatii ale pielii sau reactii alergene. Dupa doar un singur tratament, veti observa cum pielea devine mai luminoasa, catifelata si curata.

Folosit in mod regulat tratamentul confera pielii un aspect tineresc, sanatos si radiant. Rezultatele sunt vizibile imediat.

Functii:


1. Capetele de tratament sunt flexibile si se adapteaza fiecarui tratament.

2. Precizie. Cele 9 capete diferite de microdermabraziune au varf de cristale de diamant de diferite marimi, pentru a permite o tratare completa si complexa a problemelor, inclusiv cele din zona ochilor sau din zona narilor. Selectarea capatului de tratament potrivit pentru fiecare tratament, impreuna cu forta de vacuum, permite o microdermabraziune exacta si foarte bine controlata.

3. Poti realiza chiar tratamente de microdermabraziune pe intreg corpul, impotriva acneei sau pentru combaterea aspectului capitonat al pielii, cauzat de celulita.

4.
Durabilitate: Cristalele de diamant sunt extrem de rezistente, permitand o viata lunga a capetelor de tratament.

5. Siguranta: Eliminand cristalele de aluminiu anodizate, este eliminat si riscul sa ramana impregnate in piele. Nici cosmeticiana si nici clienta nu vor mai fi nevoite sa inhaleze praful scos de cristalele de aluminiu si, in acelasi timp, camera in care se realizeaza tratamentul ramane curata. Tratamentul este complet non-invaziv, nedureros si poate fi realizat intr-un timp foarte scurt.

6.
Rezultate: Cand stratul superficial de celule moarte ale pielii este indepartat si tenul ramane curat, catifelat si luminos, intreaga activitate a celulelor epidermei este accelerata si sinteza de colagen creste.

Probleme tratate prin microdermoabraziune + vacuum:

  • Acnee
  • Pigmentari inestetice cauzate de expunere la soare (pistrui)
  • Cicatrici
  • Vergeturi
  • Riduri
  • Elimina urmele lasate de pojar
  • Elimina toxinele si deseurile metabolice
  • Imbunatateste elasticitatea pielii
  • Confera fermnitate tesuturilor
  • Indeparteaza toxinele din sistemul limfatic


Pretul unei sedinte de microdermabraziune faciala este de 30 RON, iar pachetul de 10 sedinte de microdermoabraziune faciala costa 275 RON. Poti opta si pentru 10 sedinte de microdermabaziune, urmate de 10 sedinte de hidratare cu colagen, executat la aparatul de ultrasunete, la un tarif special de 450 RON. Mai multe detalii poti afla pe www.perfectcontur.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod