Secretul unei siluete fara cusur!

Studiile arata ca aproximativ 80% dintre femeile cu varste peste 20 de ani au celulita. Combaterea acestei probleme inestetice poate fi realizata prin mai multe metode, insa pentru o eficienta maxima se recomanda combinarea unei diete sanatoase cu efectuarea de sport si realizarea de tratamente corporale.
Cand vine vorba de procedurile corporale destinate remodelarii corporale si estomparii celulitei, tehnologia este aliata noastra. Un tratament eficient, rapid si confortabil, care tonifica pielea flasca si topeste surplusul de grasimi este VelaShape II.

Bazat pe tehnologia elos, VelaShape II trateaza atat tesuturile profunde, circumferinta dar si straturile superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei. Combinatia dintre radiofrecventa bipolara (RF), energia luminii infrarosii, masajul mecanic si vacuumul ajuta la incalzirea foarte precisa a dermei si hipodermei. Odata cu aceasta incalzire precisa, se asigura un tratament rapid, sigur si eficient, fara timp de recuperare. Vacuumul si rolele mecanice netezesc pielea, facilitand transmiterea sigura si eficienta a energiei termice.

Rezultatul imediat consta in imbunatatirea metabolismului energie stocate in piele, accelerarea drenajului limfatic si micsorarea marimii celulelor adipoase, si astfel reducerea stratului de grasime”, declara Diana Margarit, specialist in remodelare corporala la Atelierul de Slabit.

Poate fi folosit pentru remodelare corporala si reducere celulita; ca procedura post-liposuctie pentru reducerea circumferintei; ca tratament dupa nastere pentru reducerea circumferintei. Pot fi tratate cu VelaShape II, zone precum: abdomen, fese, coapse, brate, zona gatului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod