Remodelare prin termoelectrostimulare

Bodycenter Dakima iti propune o metoda de remodelare cu rezultate garantate si iti vine in ajutor cu oferte promotionale de care ar trebui sa profiti.

Termoelectrostimularea este o procedura sigura, simpla si foarte usor de suportat cu ajutorul careia pe langa faptul ca vei slabi in centimetrii vei vedea ca si celulita se va diminua cu pana la 50%.

Etapele tratamentului


Cei 24 de electrozi sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creeaza o cerere uriasa de energie in muschi.


Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii de fitness intensiv. Dupa aplicarea electrozilor, persoana este infoliata si va sta in termocuverta timp de 60 de minute.

Termocuverta este impartita pe trei zone avand astfel posibilitatea sa reglam temperatura fiecarei zone in parte evitand temperaturi ridicate pe zona gambelor pentru persoanele care au mici vase de sange sparte.


Acest tratament produce o transpiratie abundenta la nivelul pielii ajutand la eliminarea toxinelor, a stratului adipos, a apei retinute in organism, a celulitei. Pielea va fi mai elastica, mai ferma, aspectul de coaja de portocala se diminueaza foarte mult.

Rezultatele obtinute dupa un tratament constand in 10 sedinte de termoelectrostimulare si 10 sedinte de termo fast slim asociat cu o usoara dieta adecvata organismului tau, duc la pierderea de pana la 7 cm in circumferinta si un numar la haine, musculatura dobandind tonicitate si fermitate.


Sedintele trebuie sa fie efectuate intensiv, de minim 3 ori pe saptamana, urmand ca apoi sa faceti 1 sedinta la 8-10 zile pentru intretinere.

Termo Slim - 280 lei
10 sedinte termo electrostimulare + 10sedinte termo fast slim

Avantaje:

  • nu se depune nici un efort
  • este redata fermitatea muschilor
  • stratul adipos se micsoreaza inlaturand grasimea nedorita
  • celulita este diminuata
  • ajuta la eliminarea apei retinuta in organism
  • pielea isi recapata aspectul sanatos
  • vergeturile sunt diminuate si este previnita aparitia unora noi

Contraindicatii:

  • persoanele care sufera de boli cardiace severe
  • persoanele care au implanturi de tije metalice
  • persoanele care prezinta varice foarte proeminente pe zonele de tratament

Dakima Bodycenter
Adresa: Str.
Biserica Enei nr. 16, Bucuresti, in spatele Facultatii de Arhitectura.
Program: L-V: 10-21/ S: 10-14
Tel: 3159871; 0726325462.
www.dakima.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod