Pregateste-ti silueta pentru vara!

Nu mai este mult pana cand vara isi va intra in drepturi, iar pentru obtinerea siluetei mult dorite schimbarile in stilul de viata trebuie facute din timp. Pe langa o hidratare corespunzatoare si o alimentatie echilibrata, un beneficiu major asupra corpului au si procedurile de remodelare corporala.

Din fericire, exista mai multe tratamente non-invazive care s-au dovedit a fi eficiente in tratarea celulitei si reducerea circumferentiala, fara efecte adverse sau timp de recuperare. Unul dintre acestea este VelaShape II, un tratament care combina radiofrecventa bipolara, lumina infrarosie, vacuumul si masajul cu role mecanice.

Aceasta procedura este folosita de starurile de la Hollywood, Kim Kardashian fiind una dintre vedetele care a declarat ca a folosit aceasta tehnologie pentru a scapa de celulita.

Cum functioneaza tratamentul? “Cu ajutorul radiofrecventei si a infrarosului tesutul este incalzit la peste 42-45 grade Celsius. Aceasta temperatura, mentinuta un timp terapeutic face niste schimbari majore la nivelul corpului: fibrele de colagen sunt micsorate, astfel jncat pielea se lifteaza  si eate stimulata productia de colagen, septurile sunt elasticizate si dispare celulita, acel aspect neplacut de coaja de portocala, iar celulele grase isi micsoreaza dimensiunile, scapand astfel de centimetrii in plus.”, afirma Diana Margarit, specialist in remodelare corporala la Atelierul de Slabit.

Rezultatele testate clinic sunt vizibile dupa numai 4 tratamente. Siguranta si eficacitatea tehnologiei sistemului VelaShape II au fost demonstrate atat in cazul testelor clinice, cat si in peste 3.5 milioane de tratamente independente realizate pe pacienti din intreaga lume.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod