O gustare hrănitoare, care nu îngrașă

Batoanele proteice sunt nelipsite din dieta echilibrată a celor care fac sport sau vor să slăbească. Asta pentru că țin de foame și sunt ușor de transportat și consumat, oriunde te-ai afla: la serviciu, acasă sau în călătorie. Poți să ți le prepari singură, dar mai simplu e să le iei de la Gerlinéa, renumitul brand francez de produse hipocalorice.

Gustările Gerlinéa sunt delicioase și îmbogățite cu vitamine esențiale. Și mai au câteva avantaje, pe care vă invităm să le aflați în continuare.


Știai că?

Gustările proteice te ajută să slăbești. Cum?! Prin 3 mecanisme: accelerează ușor metabolismul, prin crearea unui deficit caloric; sunt sățioase și țin de foame; reduc nivelul de grelină, cunoscută ca hormonul foamei.


Gustările proteice îți mențin sănătatea, tinerețea și silueta


Cercetări medicale din ultimii ani au stabilit că proteinele contribuie la menținerea masei musculare și refacerea țesuturilor, având un rol esențial în vindecarea rănilor și a leziunilor pielii.

Împreună cu dieta potrivită și multă mișcare, proteinele ne ajută să slăbim, fără să pierdem din masa musculară. Tot proteinele ne susțin sistemul imunitar, ajutându-ne în lupta cu virusurile și bacteriile, accelerând recuperarea organismului după efort sau boală. Un aport echilibrat de proteine în alimentație este esențial pentru menținerea sănătății și a unei siluete perfecte.


Gerlinéa, o gustare pentru fiecare


Biscuiții și batoanele Gerlinéa îndeplinesc toate condițiile unei gustări perfecte: sunt sățioase (datorită conținutului ridicat de proteine), excelente la gust și cu puține zaharuri. În plus, conțin vitamine și fibre esențiale unei alimentații echilibrate.

Sunt ideale ca gustare la orice oră, simple sau în combinație cu iaurt degresat sau fructe. Au arome diverse, pe gustul fiecăruia – imposibil să le reziști.


Gerlinéa Biscuiți Lămâie-Vanilie


Biscuiți savuroși, numai buni la un ceai aromat sau o cafea tare. Sau pur și simplu, ori de câte ori ți-e foame sau poftă de ceva dulce. Bogați în proteine, cu un conţinut redus de zahãr și îmbogãţiţi cu 6 vitamine (E, PP, B1, B2, B6 si B9), biscuiții combină prospețimea lãmâii cu tandrețea vaniliei la un minim de calorii (89 kcal/1 porție = 3 biscuiți). Preţ recomandat: 13lei/ 8 porţii (24 biscuiți).


Gerlinéa Batoane Ciocolată – Portocale  sunt delicioase cu conţinut pufos de ciocolatã şi cremã de portocale.

Sunt bogate în proteine, cu un conţinut redus de grãsimi, sursã de fibre, cu numai 130 kcal/baton. Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).


Gerlinéa Batoane Ciocolată – Banane au un conținut redus de zahăr (-58%*), fără îndulcitori. Sunt bogate în proteine vegetale (22%) și fibre, conțin cubulețe de banane deshidratate și au doar 100 de kcal/baton. Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).


Gerlinéa Batoane Duo-Ciocolată
sunt un răsfăț complet de ciocolată albă și neagră, învelite în ciocolată neagrã fină. Bogate în proteine, cu un conţinut redus de grãsimi și îmbogãţite cu 5 vitamine (B1, B6, B9, PP și E), cu numai 127 kcal/baton.

Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).


Gerlinéa Batoane Ciocolată – Zmeură sunt învelite în ciocolată neagră cu umplutură delicioasă de zmeură răcoritoare. Au un conţinut redus de grãsimi, bogate în proteine, o sursă naturalã de vitamina C (102 kcal/baton). Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).


Le găsești pe toate în marile lanțuri de magazine, în rețelele tip Plafar.

*comparativ cu media batoanelor de ciocolatã din piață



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod