Kinga Sebestyen a ajutat 3 femei să slăbească 63 de kilograme în 2 luni!

Trei femei au reușit să slăbească peste 20 de kilograme fiecare cu ajutorul unui program de sport și alimentație sănătoasă lansat de antrenoarea de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen. În doar două luni, acestea au dat jos în total 63 de kilograme mâncând echilibrat și făcând mișcare pe ghetele Kangoo Jumps, supervizate de un instructor acreditat.

Ana Mihăilă, în vârstă de 24 de ani, a slăbit 22,3 kilograme (de la 122,3 kilograme cât avea înainte) și, pentru că va fi mireasă în luna august a acestui an, va continua programul pentru a mai da jos alte 30 de kilograme.

Apoi, Mihaela Mititel, în vârstă de 43 de ani, a slăbit 20,9 kilograme (de la 105 kilograme cât avea înainte), și se pregătește acum pentru a sărbători, în luna mai, 25 de ani de căsnicie.
Concurentele au reușit astfel să slăbească trei numere la haine, după ce au fost antrenate de Rita Anfimov din Rădăuți, și au primit la final, ca și premiu, pentru efortul și ambiția lor, câte o rochie de seară creată de Mathilde.ro pe noile măsuri, ghete, geantă și curea Kangoo Jumps. Locul trei a fost ocupat de Cosmina Morariu, care, cu ajutorul antrenorului Adelina Morariu, din Sibiu, a slăbit 20,1 kg.
Cele trei  femei au luat parte, în ultimele două luni, în programul Fat Burning by Kinga – Christmas Challenge, dorindu-și să slăbească, până de Crăciun.
Pe locul patru s-a clasat Ana Maria Țiganciuc, care a slăbit 15,9 kg de la 98,6 kg.

În acest program au intrat alte câteva sute de oameni care au reușit fiecare să slăbească între 10 și 15 de kilograme. Cu toții s-au antrenat, în clase speciale Fat Burning, alături de instructorii acreditați de Kinga Sebestyen. La competiția organizată de Kinga Sebestyen au participat 20 de instructori internaționali din 20 de orase. Noul program de slăbit a fost conceput de Kinga pentru a ajuta și pregăti pe cei care vor să slăbească și să arate bine, cu un program sănătos, cu exerciții speciale de Kangoo Jumps și o dietă ușoară.

Toți participanții au urmat programul timp de 2 luni, timp în care au slăbit ușor și fără stres, cu voie bună, cu prezenteri Fat Burning by Kinga.

Ana și Mihaela sunt un exemplu de voință. Reprezintă două categorii de vârstă, 20 de ani și 40 de ani, și au dovedit că provocarea de a fi în formă nu ține de vârstă, ci doar de voință și motivație. Ana își dorește să mai slăbească încă 30 de kilograme în perioada următoare pentru ca, în august, la nunta ei, să arate perfect. La nuntă vom face un moment special Kangoo Jumps. Va fi foarte distractiv.


Din luna februarie reluăm concursul, așa că cine vrea să se înscrie să trimită email la presenter@fatburning.ro și challenge@fatburning.ro
”, declară Kinga Sebestyen.

Kinga a fost premiată, în ultimii ani, pentru programele sale special de slăbit, cel mai celebru fiind Fat Burning.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod