Sfaturi pentru poze reuşite. În ce poziţii să stai ca să ieşi perfect?

Ţi se pare că nu ieşi niciodată bine în poze? Fotografii profesionişti au sfaturi pentru poze reuşite, iar poziţia pe care o ai este elementul cheie.

Cu toţii ne dorim să avem poze reuşite, însă nu de fiecare dată suntem încântaţi de modul în care am ieşit în unele fotografii. De câte ori nu ţi s-a întâmplat să faci o mulţime de poze în vacanţe, iar după ce ai stat să le selectezi ţi-ai dat seama că niciuna nu este reuşită şi nu ai ieşit deloc bine. Fie nu-ţi place cum ai ieşit la faţă, fie nu ai stat în poziţia potrivită, cu siguranţă că poţi găsi o mulţime de motive pentru care nu-ţi place cum arăţi în acea fotografie.

Cel mai bun sfat pentru poze reuşite este de a te privi în oglindă pentru a descoperi care este cel mai bun unghi al tău şi din ce parte îţi place cel mai mult cu arăţi la faţă.

Un al doilea sfat ca să ai poze reuşite este de a învăţa câteva poziţii în care oricine arată bine.

Dacă vrei să ieşi perfect în fiecare poză, iată câteva poziţii prezentate de BrightSide şi care îţi garantează poze reuşite:

1 din 11

Cum să arăţi mai slabă în poze

Un prim sfat este acela de a poza dintr-o parte, cu bărbia puţin lăsată în jos şi umerii puţin ridicaţi. Potrivit specialiştilor, această poziţie te ajută să arăţi mai slabă în poze.
13 Ianuarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod