Gama de produse "Raffermissant Line", de la Overclass

Tratamentul "Raffermissant" pentru corp este un complex multifunctional studiat pentru combaterea inesteticului, cauzat de pierderea tonusului si elasticitatii.

Compozitia sa include diverse ingrediente cosmetice, axate pe obtinerea urmatoarelor performante: tonifierea tesutului si cresterea hidratarii si elasticitatii, pielea devenind mai fortificata si compacta.

Datorita principiilor active continute, determina o miscare a lichidelor intradermice, permitand o mai buna oxigenare si stimulare a functiilor pielii.

Serul tonifiant pentru corp Raffermissant reprezinta un concentrat de principii active pentru cresterea eficientei de tonificare, are o actiune foarte hidratanta si confera un aspect sanatos si moale pielii.

Printre principiile sale active se numara uleiul de morcov, fiind un ulei natural, obtinut la rece, bogat in betacaroten, care stimuleaza actiunea vitaminei A si actioneaza ca regulator al tesutului epitelial al pielii.

Previne si combate deshidratarea, uscaciunea si asperitatea pielii si impiedica procesele naturale de imbatranire.

Un alt principiu activ este alga bruna Macrocystis Pyrifera; aceasta contine Biopeptide si este bogata in metaloproteine care stimuleaza celula in sinteza proteinelor fundamentale ale pielii (colagen, elastina, mucopolizaharide), imbunatatind ativitatea articulatiilor dermo-epidermice si favorizand schimburile metabolice intre straturile superficiale si profunde ale pielii.

Poti achizitiona serul Raffermissant de la salonul Overclass (www.overclass.ro), la pretul de 50 de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod