Drenaj limfatic manual

La Glamour Salon Expert drenajul limfatic se efectueaza manual. Este o terapie ce are ca principal scop eliminarea toxinelor din organism.

Procedeul consta intr-un preso-masaj, prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici. Acesta este indicat in afectiuni circulatorii, nevralgii dar si in probleme precum insomnia, migrenele sau celulita. Realizarea manuala a drenajului este foarte importanta pentru pacient, deoarece fiecare are particularitatile lui: edemul limfatic este mai mare sau mai mic, mai nou sau mai vechi, dureros sau nedureros. Poti face sedinte de drenaj limfatic si cu rol preventiv.

Te asteptam la Glamour Salon Expert. Pe strada Tudor Stefan, numarul 57. www.salon-glamour.ro.

Pret: 65 ron/sedinta 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andries pe 23 Oct 2013, 16:13
    Detoxifierea organismului

    Destul de ingenioasa metoda asta cu drenajul limfatic, dar la mine a mers altceva. De drenaj inca nu stiam la vremea respectiva asa ca pentru a-mi detoxifia organismul am apelat la serviciile unui supliment alimentar numit Untoxin cu care am urmat un tratament. Dupa 3 luni de tratament in care am tinut dieta si am facut mult sport am inceput sa m asimt mult mai sanatos. E super faina senzatia! Daca inca de la inceput se foloseste un suplimnet bun, dar se tine si un program de exercitii bun e imposibil sa nu scapi de toxine!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod