Curățenie în timp record cu noile spray-uri Cif!

Timpul nu pare niciodată suficient mai ales atunci când dorim să ni-l petrecem alături de cei dragi.  Cif știe cât de important este timpul tău și, de aceea, îți oferă un ajutor rapid pentru o curățenie eficientă: noile spray-uri Cif!

Folosind noile spray-uri Cif găsești soluții atât pentru curățenia zilnică, dar și pentru nevoi specifice și pete greu de îndepărtat:

Ø  Pentru curățenia zilnică folosește Gama Ultrafast care conține Cif Spray Baie, Cif Spray Bucătărie și Cif Spray Ferestre

Ø  Atunci când te confrunți cu suprafețe greu de curățat, folosește Gama Specializată  care conține Cif Spray Anti-calcar, Cif Spray Degresant și Cif Spray Inox.

Spray-urile din Gama Ultrafast, cu un nou design, te ajută atunci când ai de curățat petele de zi cu zi.

Cif Spray Bucătărie - 500ml -  are o formulă îmbunătățită pentru îndepărtarea urmelor proaspete de mâncare și grăsime. În plus, te ajută să economisești timp datorită faptului că nu necesită clătire, spre deosebire de detergentul de vase.  Cif Spray Baie - 500ml - este ideal pentru îndepărtarea rapidă a urmelor recente de săpun, pastă de dinți sau machiaj. Cif Spray Ferestre, disponibil acum într-un ambalaj economic la 750ml, previne apariția urmelor de pe geamuri datorită peliculei protectoare care permite alunecarea apei.

Un alt avantaj al noilor game Cif Spray este mirosul plăcut care împrospătează încăperile după curățenie.
Formula îmbunătățită conține molecule care acționează rapid asupra murdăriei și, în același timp, protejează suprafețele, scoțând la lumină frumusețea lor naturală. Preț recomandat: 9.8 lei*

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod