Diur-Mech - produs contra celulitei și a retenției de apă

Celulita și retenția de apă reprezintă două din principalele obstacole în obținerea unei siluete armonioase.
Pentru a trata cauzele acestor probleme, este necesar să se acționeze din interior, prin îmbunătățirea regimului alimentar și prin consumarea unor suplimente naturale eficiente.

Diur-Mech este suplimentul natural creat de Gianluca Mech cu ajutorul metodei Decottopia, o metodă specială ce are la bază combinații variate de plante medicinale, ideale pentru îmbunătățirea stării de sănătate a organismului.

Este un produs diurectic, care ajută la eliminarea retenției de apă din organism dar și un aliat de nădejde în lupta contra celulitei.
Diur-Mech este și un detoxifiant foarte bun, fiind recomandat persoanelor care suferă de pietre la rinichi sau de cistită.

Diur-Mech nu conține alcool, zahăr și conservanți, iar beneficiile lui pentru sănătate sunt demonstrate științific. Produsele din Dieta

Gianluca Mech au la bază 29 de studii științifice obținute de la celebra Universitate de nutriție din Padova, Italia.

Ce conține?

Plantele folosite pentru obținerea produsului sunt: Coada-calului (5.4g), Sparanghel (5.4g), Mesteacăn (4.2g), Chiparos (4.2g), Pir (3.6g), Porumb (3.6g), Păpădie (3.0g), Strugurii ursului (3.0g), Fenicul (2.4g), Soc (2.4g), Hibiscus (2.4g), Anason (2.4g).

Plante principale

Coada-calului, sparanghelul și mesteacănul sunt ingredientele principale, toate ajutând la drenarea lichidelor corporale și la buna funcționare a tractului urinar.
Au funcții depurative pentru organism. Sunt remineralizante, diuretice și antiinflamatoare.

Cum se consumă?

Se iau 5 măsuri (căpăcele) de Diur-Mech și se diluează într-un litru de apă, care  se consumă apoi pe parcursul intregii zilei. Este recomandat a nu se consuma seara, întrucât are acțiune diuretică și poate apărea nevoia de a merge la toaletă pe timpul nopții.

Recomandat în următoarele cazuri:

· Niveluri alterate ale presiunii arteriale

· Retenție hidrică

· Persoane aflate la regimuri de slăbire (eliminarea toxinelor)

· Cistită

· Calculi renali (nu în fază acută)

· Celulită

Diur-Mech, precum și toate celelate produse ce fac parte din dieta Gianluca Mech, pot fi comandate de pe site-ul www.gianlucamech.ro sau pot fi cumpărate direct din farmaciile Alphega.

Preț: 110 lei (500 ml)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod