Cum slăbești chiar dacă ești sedentar și stai la birou 10 ore pe zi

Bodyshape a lansat antrenamentul concentrat în doar 45 de minute

Cei care lucrează la birou aproape întreaga zi și au un stil de viață sedentar știu cât de greu este să se motiveze să meargă în timpul liber rămas la sală pentru a slăbi și a ajunge într-o formă fizică bună. Sportul ajută nu doar să arăți bine și să îți menții organismul sănătos, dar stimulează și capacitatea de concentrare și de rezistență la stres, atât de necesare în cazul muncii la birou.

De foarte multe ori, însă, cei care lucrează peste 8 ore pe zi ajung să aibă stil alimentar dezechilibrat, mânăncă pe apucate în timpul zilei și recuperează cu porții generoase seara. Pentru că nu reușesc să mai ajungă la sală atât de des cât ar avea nevoie, silueta și sănătatea vor avea de suferit.

A fost astfel nevoie să se inventeze un stil de antrenament, concentrat în doar 45 de minute, care să fie și eficient și distractiv în același timp, astfel încât să te facă să nu renunți la el, chiar având un program zilnic atât de încărcat.

Așa a apărut Bodyshape Transformation Center, unde fiecare antrenament durează doar 45 de minute.

Se execută în grup, pe muzică energizantă, îmbinând mai multe tipuri de exerciții, fără aparate. Ca o joacă distractivă, dar care are efecte benefice radicale asupra siluetei și a sănătății. Totul, combinat cu un plan de nutriție personalizat, adaptat programului de lucru, și cu sesiuni de coaching, pentru ca, mental, să înveți să îți setezi targetul și să nu renunți așa de ușor la antrenament.

“Vreau să fiu în formă, dar nu am timp să fac mișcare! Aceasta e una din minciunile de management pe care ni le spunem atât de des. Adevărul este că ai timp, măcar o oră de trei ori pe săptămână, dimineața sau seara, dar nu găsești voința și ai altă prioritate inaintea exercitiilor fizice.
Perseverenţa, la fel ca şi disciplina, e precum un muşchi. Se antrenează în timp. Mişcarea devine apoi pur şi simplu ceva ce faci. E parte din viaţa ta. E un stil de viaţă și nu ţi-ai putea concepe să trăieşti altfel. Știm cât de mult ne aglomerăm cu toții la muncă, ne epuizăm și dorim să ajungem doar acasă să dormim. Între job și somn, sau invers, cu siguranță poți găsi o oră pentru sănătatea ta. Tocmai de aceea am reușit să construim antrenamentul ideal, de scurtă durată, dar intens, pe care să îl urmezi la Bodyshape de trei ori pe săptmână. În doar 6 săptămâni poți da jos 6 kilograme și vei deveni un alt om, cu o altă mentalitate vizavi de modul cum percepeai până atunci sportul”, declară Irina Alionte, cea care a lansat conceptul Bodyshape.


Antrenamentul de la Bodyshape arde până la 700 de calorii în numai 50 de minute. Sute de oameni, chiar și cei care nu făcuseră sport până atunci, au reușit să dea jos kilogramele în plus și chiar să aibă abdomen plat, cu pătrățele.

“Bodyshape este conceptul care te antrenează pe toate planurile: fizic, psihic și nutrițional. Este gândit în așa fel încât să îți ofere toate condițiile pentru a reuși, pentru a aduce schimbarea cu adevărat în viața ta și pentru a avea perseverență și constanță. Rezultatele uimitoare se întrețin prin consecvență și printr-o minte puternică pe care o antrenezi tot la Bodyshape”, adaugă Irina Alionte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod