Respiră bine și sănătos cu Kid`s Xlear, picaturi nazale pentru copii

Odată cu începutul școlii, au venit peste noi un șir de răceli, strănuturi, secreții nazale, sinuzite, alergii și alte probleme de acest gen. Așa că ia veselia copiilor de unde nu e!
Cum faci să îți ajuți copilul să respire mai bine și mai ușor? Fără să îl chinui cu aerosoli, antibiotice, picături amare și medicamente de toate felurile. Ei bine, te bazezi pe Xlear Sinus Care, gama de îngrijire a nasului și a sinusurilor de la Xlear. Nr 1 pe palierul de îngrijire a sinusurilor în CANADA și SUA, produsele  XLEAR  Sinus Care au la bază  un patent unic, 100% natural, extrem de eficient, bazat pe soluție salină și xylitol.

Picaturile nazale Kid’s XLEAR sunt cunoscute pentru contribuția lor la reducerea aderenței bacteriilor și la menținerea germenilor de aderare la țesuturile nazale.
În același timp, ele păstrează pasajele nazale hidratate.

Ingredientele naturale curață rapid şi hidratează nasul. Utilizarea zilnică a acestor picături nazale reprezintă o modalitate sigură și eficientă pentru a atenua aglomerarea sinusurilor din cauza  alergiilor și a răcelilor. Kid's Xlear - picături nazale pentru copii cu soluție salină și xylitol au fost create și dezvoltate special pentru copii.
 
Atuurile produsului:

Nu conține medicamente.

Xylitolul are și un rol de curățare, acționând asupra nasului copilului asemenea unui săpun. Formula sa revoluționară atenuează congestiile nazale și împiedică bacteriile și poluanții să se lipească de mucoasa nazală.

Recipientul de 22 ml.
Este adorat de copii. De ce? Acesta generează vapori când este strans sau poate elibera soluția sub formă de picături;

Soluția hipertonică este mai eficientă la clătirea, curățarea și hidratarea pasajelor nazale, decât soluția salină simplă (clasică) fără xylitol;

Ingredientele ce stau la baza produsului:

- apa purificată - purificarea se realizează printr-un procedeu de osmoza inversă, are rol de solvent și de transportator;
- xylitol – obținut din știuleți și coceni de porumb nemodificați genetic, este folosit și ca îndulcitor natural, hidratant, produs antibacterian (cu efect antiaderent asupra bacteriilor);
- sare – obținută din zăcăminte naturale de sare, este folosită ca umectant.
Hidratează și îmbunătățește fluxul de mucus;
- extract din semințe de grapefruit – obținut din semințe de grapefruit nemodificat genetic, are rol de conservant natural.

Nu uita: un simplu nas înfundat, necurățat poate fi principalul vinovat al indispoziției copilului! Îngrijește-l cu atenție așa cum faci cu părul, dinții, mâinile și corpul tău!

Când respiri toată ziua și toată noaptea, nasul tău filtrează mii de galoane de aer, iar acest aer transportă polen, fire de păr, praf, mucegai, germeni și poluare, iar toate acestea contribuie la instalarea răcelii, alergiei, congestiei, ba chiar și a durerii de urechi.
Impresionant, nu-i așa? Dacă îți vei clăti nasul zilnic, fiecare nară pe rând, vei evita multe neplăceri.

Protejează-ți copilul cu picăturile nazale Kid’s XLEAR și acesta nu va pierde nicio zi de școală!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod