Cum a slabit Andreea Balan dupa nastere!

Andreea Balan a revenit rapid, dupa nastere, la formele consacrate inainte de perioada sarcinii. Artista a slabit spectaculos si are din nou abdomenul plat si corpul fara urma de celulita, chiar daca in aceasta perioada nu a facut multa miscare.
Solista a revenit la forma maxima multumita unor tratamente revolutionare pe care le urmeaza la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti.

Este vorba de Guinot TechniSpa si LPG Endermolab. Ambele resculpteaza silueta, elimina celulita si ofera rezultate vizibile chiar din prima sedinta.

Cu Guinot TechniSpa, spre exemplu, au reusit sa isi remodeleze corpul si Andreea Marin si alte vedete cunoscute din showbiz-ul românesc, ce sunt admirate de public in revistele glossy.

“Dupa o nastere, e foarte important sa avem grija de corpul nostru si, de aceea, va recomand tratamentele corporale de la Silhouette Centre de Slabit si Infrumusetare”, declara artista.

Andreea Balan a ales tratamentele de la Silhouette potrivite perioadei de recuperare dupa nasterea prin cezariana: Guinot TechniSpa si LPG Endermolab.

Guinot TechniSpa asociaza trei tehnologii de actiune fizica, cu penetrarea unor ingredienti activi puternici, cu efect de slabire.

1.    Dubla lipo-aspiratie.
Include dubla miscare de rulare, activeaza si indeparteaza celulita si are o actiune eficienta de detoxifiere.

2.    Dubla-ionizare: actiunea de ionizare dubla, pozitiva si negativa, ajuta la absorbtia maxima a ingredientilor activi de slabire.

3.    Caldura difuza imbunatateste microcirculatia si favorizeaza producerea de colagen, topeste tesutul adipos si ofera o senzatie de confort.

Tratamentul de slabire si cu efect anticelulitic reduce in medie cu 1,9 cm din circumferinta coapsei si a soldului, iar in circumferinta taliei reduce in medie cu 2,2 cm.

91% dintre femei au observat ameliorarea aspectului de coaja de portocala.
Acest tratament realizat sub forma unei cure, amelioreaza si elimina celulita.

Tratamentul de fermitate termo-relaxant imbunatateste fermitatea pielii din jurul coapsei cu 44%. Acesta relaxeaza, tonifica si resculpteaza silueta. In urma tratamentului 100% dintre femei au declarat ca au experimentat o stare de bine, relaxare si confort.

Tratamentul pentru picioare usoare reduce in medie cu 1,2 cm circumferinta din zona genunchiului. Acesta detoxifica, catifeleaza si subtiaza, in acelasi timp. 100% dintre femei au observat efectul detoxifiant.

LPG Lipomassage trateaza celulita si cauzele care duc la formarea ei, iar rezultatul obtinut este unul rapid, vizibil insa si longeviv,  pentru ca organismul tine minte ce „invata”  in timpul  sedintelor.
Dincolo de remodelare, LPG Lipomassage este solutia pentru o serie de probleme adiacente, precum relaxarea cutanata (pielea lasata) sau drenajul limfatic.

Tratamentele sunt disponibile la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti (Unirii si Dorobanti) - www.silhouette.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod