Ce face Anca Serea pentru a avea o siluetă fermă

Celulita și pielea flască pot da bătăi de cap inclusiv în cazul persoanelor slabe, care nu se confruntă cu o greutate peste medie. De cele mai multe ori, aceste probleme estetice nu dispar nici prin sport sau dietă controlată, astfel că este nevoie să se acționeze mecanic asupra țesuturilor afectate, prin tratamente de salon specifice.

Frumoasa vedetă are o siluetă suplă, dar, pentru a căpăta o piele fină, fermă, urmează tratamentul LPG Alliance la centrele Silhouette. Vedeta îmbracă un costum alb, din material textil, pentru ca apoi corpul să îi fie remodelat de dispozitivul aparatului revoluționar ce acționează pe baza tehnologiei de endermologie.

Nu se folosesc produse cosmetice, ci doar se acționează prin stimularea mecanică, cu ajutorul rolelor de masaj și a flapsurilor, ajutând metabolismul celular să își reia funcțiile și să acționeze la capacitate maximă.

Prin urmare, grăsimea localizată este eliminată, se remodelează corpul, se scade în centimetri, celulita este atenuată, iar pielea devine mai fermă.



“LPG Alliance de la Silhouette remodelează corpul exact în zonele unde ai nevoie, reface structura pielii, făcând-o mai fermă și mai fină!”, mărturisește Anca Serea.

LPG Alliance elimină grăsimea localizată și rezistentă, reduce aspectul de coajă de portocală, redensifică natural dermul (colagen endogen, elastină și acid hialuronic).

Conform statisticilor, subțiază talia chiar și cu 5,2 cm, reduce celulita cu până la 67%, iar pielea devine mai fermă cu 71% decât era înainte.

LPG Alliance este disponibil în saloanele partenere Top Line, inclusiv în Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette (Bd. Regina Maria nr.1 și Calea Dorobanților nr. 200).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod