Păstrează culoarea chiar și într-o zi de toamnă

Zilele toamnei sunt de multe ori mohorâte. Iar tu vrei să le luminezi prin culoarea vie a părului tău. Dar cum, căci nu-ți pare deloc simplu? Așa e, părul colorat are nevoie de o atenție sporită și o îngrijire pe măsură. Totuși, absența unui soare puternic are un mare avantaj pentru părul tău vopsit: nu-ți agresează firul și nu-ți-l decolorează. Astfel, ai cel puțin un motiv să te bucuri de culoare pentru mai mult timp.
Colorarea părului este un proces de oxidare care modifică structura părului. Pentru a depune pigmenții colorați în interiorul firului, substanțele chimice fac ca părul să se umfle, acesta devenind mai poros și capabil să absoarbă culoarea.

Concluzia?

Culoarea e bună, dar apa e rea! Atunci când părul devine mai poros, pe lângă culoare poate fi absorbită și apa, eliminând parte din nuanță. De fapt, aproape 80% din decolorare e cauzată de acțiunea apei.

De asemenea, un alt factor important pentru menținerea culorii părului este alegerea unui șampon potrivit: să fie un produs fără parabeni și siliconi, cu efect ultra strălucitor.
Pentru a spori nuanțele culorii și pentru a-i da strălucire.

Ți se pare temă grea? Nicidecum. Ai la îndemână SP COLOR SAVE SHAMPOO - un șampon cu  MICROLIGHT 3D COMPLEX ce conferă:

- rezistență și hidratare părului;
- strălucire maximă;
- sigilarea firului de păr și netezirea suprafeței părului, pentru o reflexie maximă a luminii.

Mai exact, cum te ajută?

Asigură o culoare strălucitoare, de durată. Protejează împotriva decolorării și mătuirii culorii, eliminând reziduurile, iar părul vopsit va arăta îngrijit și sănătos.
Produsul este testat dermatologic, deci nu trebuie să-ți faci niciun fel de griji.

Cum aplici?

Distribui uniform pe părul umed. Masezi și clătești bine.

Pentru o culoare de lungă durată a părului tău, ai nevoie de SP COLOR SAVE SHAMPOO. Preț: 66 lei.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod