Cadoul Body Art Wellness Club

Intra in ritm de primavara cu Body Art Wellness Club deschis 24 de ore din 24! Pentru ca esti femeie si iti place sa ai grija de corpul tau, intre 1 si 8 Martie nu rata cadoul Body...
Intra in ritm de primavara cu Body Art Wellness Club deschis 24 de ore din 24! Pentru ca esti femeie si iti place sa ai grija de corpul tau, intre 1 si 8 Martie nu rata cadoul Body Art Wellness Club: 15 % reducere la orice tip de abonament si pachetul Body Therapy de 60 de euro oferit gratuit!
 
Pachetul Body Therapy este special conceput pentru femei, pentru detoxifiere, hidratare si relaxare, dureaza 120 de minute si consta in masaj hidratant si mineralizant, masaj facial si picioare, termocuverta, peeling si gomaj, ceaiuri hidratante/detoxifiere, jacuzzi, sauna umeda/uscata. Pretul unui astfel de pachet este de 60 euro, iar la 5 pachete cumparate se ofera 1 pachet Body Therapy bonus.
 
Body Art Wellness Club combina filozofiile traditionale cu stilul de viata modern si isi doreste sa aduca un echilibru in viata fiecaruia.

Este situat in apropiere de Piata Unirii - Kilometrul 0 si de centrul comercial si istoric al orasului si pune la dispozitie o varietate de servicii si facilitati intr-o oaza de liniste dar si de lucru al corpului si mintii: piscina de 180 mp, jacuzzi, sala de fitness, aerobic si spinning, clase speciale: tae-bo, kangoo jumps, power yoga, dansuri etc,  masaje si tratamente, saune umede si uscate.

Afla cum poti transforma in arta toate mijloacele de relaxare si tonifiere a corpului cu ajutorul profesionistilor Body Art Wellness Club! Mai multe detalii pe www.body-art.ro sau 0731.111.113.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod