Antrenamentele sportive pentru femei însărcinate - un trend internațional accesibil și româncelor

Antrenamentele sportive dedicate femeilor însărcinate reprezintă un trend internațional care a devenit accesibil din acest an și viitoarelor mămici din România datorită celebrei antrenoare Diana Știrbu.
Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul sportiv, Diana Știrbu este instructor specializat în antrenamentele pentru femeile însărcinate, instructor de aerobic, pilates, cu diverse specializări pe care le-a făcut de-a lungul anilor în această zonă de antrenamente de grup și individualizate. Totodată, Diana Știrbu este instructor internațional Kangoo Jumps, clasele ei fiind preferate de vedetele de top din România, precum Diana Dumitrescu, Adela Popescu, Sore, Alina Eremia, Ioana Ginghină sau Radu Vâlcan.
Din acest an, Diana Știrbu a lansat Fit Mom in Action, primul program de antrenamente din România dedicat femeilor însărcinate. Momentul a coincis cu prima ei sarcină, astfel tânăra antrenoare a devenit prima femeie însărcinată din România care predă sport viitoarelor mămici.

“Îmi doresc să schimb ideea învechită că nu avem voie să facem sport în timpul sarcinii sau că trebuie sa mâncăm mai mult.
Programul de antrenamente pentru femeile însărcinate este un mix între toate exercițiile de bază, predate într-o manieră specială, prin care voi ajuta viitoarele mămici să fie într-o formă extraordinară în perioada sarcinii. Antrenamentele mele se bazează pe o experiență de peste 10 ani în domeniu, pe motivație, consiliere, pe sustinerea celor doi medici care îmi sunt alături și îmi completează activitatea și rezultatele, pe diversitate, pe pozitivism, pe increderea și pasiunea pe care o am în tot ceea ce fac. Sunt în sală în fiecare zi, de luni până duminică. Am întâlnit atâtea cazuri și am învățat atât de multe despre antrenamentele prenatale alături de clientele mele.
Este fascinant pentru ca nu seamană nicio sarcină și întâlnim tot felul de situații. A fost o alegere excelentă că am ales să fac asta în timpul sarcinii mele. Are un impact foarte mare asupra mea, în bine, în calitate de antrenor”, spune Diana.

 Diana Știrbu dezvăluie care sunt cele mai mari provocări în programele sportive dedicate viitoarelor mămici: “Am întâlnit foarte multe provocări. Totul este diferit în sarcină. Cred că cea mai mare provocare este să le determin să le fac să înțeleagă: cât de mult au nevoie să ajungă treptat la antrenamente, cât de mult contează să se simtă frumoase în timpul sarcinii, cât de important este să accepte că în sarcină nu facem performanță și nici nu slăbim”.


Totodată, Diana Știrbu continuă programele personalizate de slăbit, Bye Bye Fat și le recomandă femeilor de orice vârstă care vor sa slăbească să aibă rabdare, întrucât “procesul de slăbit este unul greoi.
Nu vor reuși niciodată singure și trebuie să înțeleagă că au nevoie de ajutor. Cu cât își dau seama mai devreme, cu atât lucrurile sunt mai simple”.

 Iar când vine vorba de satisfacția timpului dedicat antrenamentelor dedicate atât viitoarelor mămici, cât și femeilor care doresc să slăbească, Diana declară că: “Cea mai mare satisfacție sunt mesajele pe care le primesc după antrenamente în care îmi spun cât de bine se simt și cât de mult le-au schimbat antrenamentele, în bine, perioada minunată pe care o traversează.  Când vine vorba de slăbit cea mai mare satisfacție o am când le vad că își schimbă garderoba, câtă încredere capătă în ele, cât de fericite sunt și cât de mult își iubesc corpul”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod