“Barbia dubla” – cum poate fi eliminata prin metode non-invazive?

Depozitele de grasime se pot acumula si in zona fetei, nu doar a corpului, ducand la ceea ce se numeste “barbie dubla”.
Existenta aspectului de barbie dubla poate scadea stima de sine a persoanei care se confrunta cu aceasta problema si, de cele mai multe ori, mascheaza trasaturile frumoase ale fetei. Daca pana acum cativa ani se recurgea la interventii chirurgicale, in ziua de azi exista numeroase solutii non-invazive de eliminare a aspectului de barbie dubla.

Excesul de grasime din zona barbiei poate fi indepartat usor si fara durere, cu ajutorul tratamentelor pe baza de radiofrecventa. Unul dintre acestea este VelaShape III, care are rolul de a creste circulatia sangvina in zona tratata si de a intensifica productia de colagen, ajutand la eliminarea celulelor grase.
De asemenea, in timpul unei sedinte de VelaShape, pielea devine mai elastica si mai ferma, datorita mecanismului de actiune a tehnologiei din spatele acestui echipament de remodelare corporala.

Combinarea infrarosului cu vacuumul si radiofrecventa ajuta la incalzirea in profunzime a celulelor grase (adipocite), a tesutul inconjurator si a fibrele de colagen. Designul optim al electrozilor si aplicarea vacuumului permit penetrarea mai rapida si profunda a caldurii in piele. Astfel, se intensifica activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara.
Rezultatul: reducerea laxitatii pielii, volumului si imbunatatirea generala a aspectului pielii.

Cele mai mari avantaje ale acestui tratament sunt acelea ca este sigur si eficient pentru orice persoana care vrea sa scape de aspectul inestetic de barbie dubla si, mai mult de atat, nu necesita timp de recuperare. In plus, datorita aplicatorului special creat pentru zone mici ale corpului sau greu accesibile, tratamentul este suficient de confortabil incat poate fi folosit pe zone precum barbia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod