Alexandra Ungureanu dezvaluie cum se mentine in forma!

Artista Alexandra Ungureanu are mare grija de aspectul ei fizic, motiv pentru care acorda atentie atat alimentatiei, cat si miscarii fizice. Cand nu are timp de sala, vedeta a ales sa se rasfete cu un tratament de remodelare corporala, care elimina celulita si tonifica pielea. Afla ce truc de frumusete nu exclude vedeta din rutina ei de intretinere!

Am descoperit pachetul complet pentru a fi in forma excelenta - miscare, alimentatie echilibrata (fara infometare) si VelaShape. Am inceput sa fac VelaShape in urma cu aproape un an si merg la Atelierul de Slabit cam o data la doua saptamani.

Este o procedura non-invaziva, nedureroasa, dimpotriva, pentru mine este un adevarat rasfat, pentru ca iubesc masajul cu rolele mecanice si felul in care lucreaza vacuumul. Am avut rezultate inca de la prima sedinta, cand am putut constata ca pielea capata tonus si devine catifelata. In timp, ajuta la diminuarea celulitei si la slabirea in circumferinta, mai ales in zona coapselor, unde imi doream o imbunatatire clara. Este un tratament pe care nu l-as mai putea scoate din rutina mea de intretinere, un adevarat aliat al frumusetii”, a declarat Alexandra Ungureanu.

Care sunt avantajele tratamentului VelaShape II? Iata cateva dintre acestea: poate fi folosit pentru remodelare corporala si reducere celulita; ca procedura post-liposuctie pentru reducerea circumferintei; ca tratament dupa nastere pentru reducerea circumferintei; rezultate care sa se mentina o perioada mai lunga de timp apar dupa cea de-a treia sedinta. In general, pentru a reduce celulita, se recomanda  sedinte facute la interval de o saptamana.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod