6 Week Challenge - program fulger de antrenamente

Conceptul revoluționar Bodyshape Transformation Center a fost lansat de Irina Alionte, mai întâi peste hotare și, recent, și în România. Acest nou concept îmbină antrenamentele de grup, ghidate de antrenori experimentați, cu plan nutrițional și, în mod cu totul nou, cu coaching-ul pe partea de motivatie & mindset.

6 Week Challenge, un program fulger de antrenamente prin care poți slăbi sănătos 6 kilograme în 6 săptămâni. Programul include: Antrenamente energizante si distractive, cu multipli antrenori personali, testate să ardă de 9 ori mai multă grăsime decât clasele obișnuite de fitness sau aerobic.
Antrenamente de 3 ori pe săptămână, la Bodyshape Transformation Center din Aviației. Exercițiile se adaptează în funcție de conditia fizică a fiecărui participant; Plan alimentar gustos și usor de ținut, fără diete și fără obsesia pentru număratul caloriilor, care să ajute să arzi grăsimea din zonele încapățânate precum fese, coapse, abdomen. Plus acces la un seminar de nutriție despre să-ți concepi o masă ideală, cum să combini alimentele și cum să le pregatesti pentru maxim de rezultate – fără să fie nevoie să urmezi o dietă strictă; Coaching pe partea de motivatie si mindset.
Este în zadar să ai cel mai bun plan de nutriție și antrenamente dacă nu ai și sprijinul să îl duci la final și să-l implementezi cu succes. În plus, acces la un seminar despre mâncatul emoțional astfel încât să scapi de pofta psihologică de dulce și de ronțăitul dintre mese. Pe acești trei piloni se bazează noul concept Bodyshape Transformation Center lansat Irina Alionte peste hotare și în România.

Programul de Transformare de 6 săptămâni care include antrenamente de fitness, plan alimentar, coaching și responsabilizare, costă 213 euro, iar, dacă reușești să dai jos 6 kilograme în cele 6 săptămâni, primești gratuit alte 6 săptămâni de program.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod