Ziua relaxarii la nivel mondial

Pe 11 iunie, e rost de SPA si de relaxare unde vezi cu ochii. Pentru ca e Global Wellness Day. Nu stii cu ce mananca aceasta zi de Spa? Ei bine, Global Wellness Day se desfasoara anual la nivel global, avand ca misiune principala promovarea unui stil de viata sanatos si a starii de bine, prin intermediul voluntariatului si a activitatilor gratuite oferite participantilor, de la workshopuri de sanatate pana la mini-terapii spa si clase de yoga, fitness, zumba, tai chi, stretching, sub sloganul "O singura zi iti poate schimba intreaga viata"!

Anul acesta, ziua internationala a relaxarii a capatat alte valente si in Romania.

Astfel, in (aproape) toata tara, centrele SPA va asteapta cu acces la piscine, saune, masaje, ore de zumba, yoga, meditatie, nutritie! Puteti merge de dimineata pana seara oriunde doriti, pe baza de programare!
In Bucuresti, puteti opta pentru un eveniment wellness in Herastrau, dar si vizite in centrele SPA!
 
Va rugam sa alegeti judetul in care veti fi in 11 iunie si sa va programati (dand click pe numele centrelor spa veti vedea orarul fiecarui centru si va puteti programa in mai putin de 30 de secunde).
Atentie: locurile sunt limitate! Totodata, daca dati un click pe desprespa.ro, puteti afla orarul activitatilor wellness pentru adulti si copii care se desfasoara in Parcul Herastrau, precum si orarul activitatilor SPA & wellness in Centrele SPA.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod