Zen Sushi Sarroglia - calatorie intensa pana in Japonia

Saptamana trecuta am facut o scurta, dar intensa calatorie pana in Japonia la Zen Sushi Sarroglia, impreuna cu cativa bloggeri de food. S-a lasat cu zambete, cutite bine ascutite si - desigur - cu arta de a face sushi, din care am aflat cateva secrete, cu ajutorul lui Chef Sorin si al lui Chef Iulian Constantin. Am testat variantele clasice de sushi, dar îți recomandăm să te aventurezi la rulourile cu anghilă, sepie, caracatiță și chiar și cu tamago (omletă japoneză) sau ridiche japoneză, ciuperci shiitake sau dovleac.

Prețurile la Zen Sushi sunt aceleași în toate locațiile, iar cele mai mici tarife încep de la 4 lei, pentru o porție de orez simplu, și pot ajunge până la 150 lei, pentru o porție de Maki de luxe, care include 4 bucăți de california maki, 4 porții de philadelphia maki, 4 bucăți de creveti şi avocado maki, 4 porții de ton picant maki, 3 bucăți de creveti pane maki, 2 porții de anghila uramaki, 2 bucăți de somon uramaki și 2 porții de creveti uramaki.

In locatiile Zen Sushi puteţi servi de la faimoasele rulouri cu orez învelite în alge nori – Makisushi – până la sofisticatele Sashimi pregătite migălos din peşte crud şi din cele mai fine ingrediente, toate preparate sub ochii dumneavoastră.
Multe varietăţi de Makisushi sunt vegetariene, iar în bucătăria japoneză orezul, legumele şi tofu predomina alături de peşte şi fructe de mare.

Zen Sushi are cinci locatii în București: zona Piața Victoriei (str.
Grigore Alexandrescu, nr. 56), zona Dorobanți (George Călinescu, nr. 15) și ZenFusion în incinta Hotelului Sarroglia, Vasile Lascar 59, Zen Sushi TakeAway Tineretului, Zen Sushi Nordului.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod