Whirlpool aduce în România Tehnologia Al 6-lea Simţ Fresh Control

Whirlpool, lider mondial în domeniul electrocasnicelor, lansează Tehnologia Al 6-lea Simţ Fresh Control, o soluţie unică în România, care adaptează şi controlează temperatura şi nivelul de umiditate din interiorul aparatului frigorific în funcţie de condiţiile externe, de gradul de umplere cu alimente cât şi de modul de utilizare al acestuia. Astfel, aparatele frigorifice dotate cu acest sistem menţin alimentele proaspete până la de 4 ori mai mult în comparaţie cu aparatele obişnuite.

Whirlpool, lider mondial în domeniul electrocasnicelor, lansează Tehnologia Al 6-lea Simţ Fresh Control, o soluţie unică în România, care adaptează şi controlează temperatura şi nivelul de umiditate din interiorul aparatului frigorific în funcţie de condiţiile externe, de gradul de umplere cu alimente cât şi de modul de utilizare al acestuia. Astfel, aparatele frigorifice dotate cu  acest sistem menţin alimentele proaspete până la de 4 ori mai mult în comparaţie cu aparatele obişnuite.

De cele mai multe ori alimentele proaspete cumpărate nu sunt consumate în aceeaşi zi.

Iar prospeţimea reprezintă principalul factor care influenţează valoarea nutriţională a alimentelor. Pentru o prospeţime de lungă durată a alimentelor şi implicit o alimentaţie sănătoasă Whirlpool a creat „ Al 6-lea Simţ Fresh Control”, o tehnologie ce menţine umiditatea la un nivel de 70-85% în întreaga cavitate a frigiderului şi reface temperatura de 5 ori mai repede după orice variaţie, comparativ cu produsele obişnuite.

Acest echipament oferă şi avantajul sistemului No Frost, prevenind formarea gheţii în cavitatea frigiderului, astfel încât să nu necesite dezgheţarea lui.
Practic, tehnologia Al 6-lea Simţ Fresh Control acţionează ventilatorul Multi Flow, care distribuie aerul rece în întreaga cavitate a frigiderului.  Astfel se ajunge la nivelul optim de umiditate, de 75%-85% , potrivit recomandărilor AITA, Asociaţia Italiană a Tehnologiei Alimentare.

Echipamentele frigorifice cu Al 6-lea Simţ Fresh Control fac parte din gama Green Generation, garantând conservarea alimentelor cu economie de energie de 25% faţă de aparatele electrocasnice din clasa A, toate produsele făcând parte din clasa energetică A+.  În plus, electrocasnicele cu această tehnologie pot fi setate pe modul de funcţionare „vacanţă”, care menţine în interiorul frigiderului o temperatură de aproximativ 12˚C, reducând consumul de energie la minim şi prevenind formarea de bacterii.


Preţurile pentru frigiderele cu Al 6-lea Simţ Fresh Control pornesc de la 2900 RON. 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod