Vinul “ANIMA Pinot Noir 2008” pentru momente speciale

Au mai rămas doar câteva zile până la Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie, şi tot la fel de puţin timp pentru a găsi cadoul perfect pentru persoana iubită. Fie că alegeţi un buchet de flori sau un cadou special, nu uitaţi de invitaţia la cină, care poate deveni ea însăşi un cadou deosebit.
Au mai rămas doar câteva zile până la Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie, şi tot la fel de puţin timp  pentru a găsi cadoul perfect pentru persoana iubită. Fie că alegeţi un buchet de flori sau un cadou special, nu uitaţi de invitaţia la cină, care poate deveni ea însăşi un cadou deosebit.

Pentru Ziua Indrăgostiţilor, Dragobete sau Mărţişor vă recomandăm vinul exclusivist “ANIMA Pinot Noir 2008” din linia de vinuri semnate de Aurelia Vişinescu. Vinurile din gama ANIMA sunt create de către oenologul Aurelia Vişinescu doar în anii cu adevaraţi excepţionali.


Lotul acestui vin este unul limitat, de 7105 sticle.  “ANIMA Pinot Noir 2008” este un vin rafinat, elegant, evoluat, cu miros de cireşe coapte, zmeură şi note fine de tabac şi iz vanilic ce provine de la învechirea în barrique. Taninurile maturate şi lemnul de stejar fac ca acest vin să fie ferm dar suplu. Pentru a păstra aromele delicate, intervenţia tehnologică a fost redusă la minim.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod