Vin Gerard Bertrand

Vinurile Gerard Bertrand, apreciate pentru calitatea, echilibrul şi eleganţa lor, au intrat începând cu această toamnă pe piaţa din România si sunt importate exclusiv de către Halewood International Premium Imports.

Vinurile Gerard Bertrand, apreciate pentru calitatea, echilibrul şi eleganţa lor, au intrat începând cu această toamnă pe piaţa din România si sunt
importate exclusiv de către Halewood International Premium Imports.

Compania Gerard Betrand înfiinţată în anul 1992, în sudul Franţei, regiunea Languedoc, este considerată una dintre cele mai importante pe plan european, fiind nominalizată anul acesta pentru a doua oară la categoria “cel mai bun producător de vin din Europa” din cadrul Wine Star Awards, competiţie organizată anual de către cea mai importantă publicaţie din domeniu: Wine Enthusiast Magazine.

Câştigătorul va fi anunţat în ediţia specială a revistei, ce iese pe piaţă pe 15 decembrie 2011.

Printre vinurile Gerard Bertrand comercializate în România se numără: L’Hospitalet Cabernet, L'Hospitalet Sauvignon, Special Reserve Syrah, Special Reserve Viognier şi La Forge.  Respectul pentru mediul înconjurător, agricultura sustenabilă, recoltele limitate, recoltarea manuală şi arta vinificării reprezintă expresia vinurilor Gerard Bertrand.
Gerard Bertrand este proprietarul a 325 ha, cât şi partener al celor mai buni producători de struguri din Languedoc in regiunile: Corbieres, Minervois, Vin de Pays D’Oc, La Clape şi Limoux. Produsele pot fi achizitionate din magazinele de
specialitate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod