Vedetele s-au distrat alături de copiii lor la petrecerea Back to School din parcul Miramagica Herăstrău

Vedete îndrăgite de public au participat, alături de copiii lor și de sute de persoane, la o petrecere de neuitat în parcul Miramagica Herăstrău. Intitulată ‘Back to School Party’, petrecerea a inclus momente de dans, concerte și piese de teatru pe scena ridicată în aer liber lângă atracțiile parcului de distracții.

Anca Serea a sosit în parc alături de trei dintre copiii săi, Sarah, Ava și Moise. Aceștia s-au distrat de minune urcând în atracțiile lor preferate. Sarah și Ava au urcat pe platforma turnului Spark, ce avea să îi plimbe cu mare viteză de sus până jos și de jur împrejur, sfindând parcă legea gravitației.
Apoi, s-au urcat în racer-ul Airbone Shot, în care s-au simțit ca într-o călătorie în spațiu.  Micuțul Moise a preferat jocurile specifice vârstei lui și a radiat de bucurie când mama lui l-a urcat în scaunul rotativ ce avea să îl plimbe de sus până jos pe muzică antrenantă.

Andreea Antonescu a impresionat alegând o vestimentație conform tematicii evenimentului. Și-a făcut apariția ca o elevă în prima zi de școală: fustă scurtă și șosete lungi, până la genunchi. Artista a experimentat pe propria piele ce înseamnă jocurile de la Miramagica.
S-a învârtit la înăltime în scaunul din turnul Spark și a simțit ce înseamnă căderea în gol, iar apoi s-a urcat în racer-ul Airbone Shot, în care s-au simțit ca într-o călătorie în spațiu.  

La fel a procedat și Ela Crăciun. Vedeta a fost convinsă de fiica ei, Alesia, să urce în atracțiile de la Miramagica în condițiile în care are frică de înălțime și de viteză. Ela și-a învins această fobie și a experimentat ce înseamă să zbori ca într-un simulator de zbor spațial.

Isabela, fiica Oanei Roman, le-a arătat tututor cât de pasionată este de condus.
Alături de tatăl ei, a urcat la volan și s-a distrat în ringul cu mașinuțele tamponabile, făcând viraje ca un profesionist. Apoi, au urcat împreună în noul roller coaster din Miramagica, în formă de omidă, și au trăit suspansul unei curse de neuitat.

Ingrid, fetița Simonei Pătruleasa, a participat, alături de mama ei, la o partidă de Derby, aruncând cu bilele la țintă, astfel încât calul de curse ales să înainteze și să câștige competiția. Alina Sorescu a susținut un recital de neuitat pe scena Miramagica alături de copiii din grupul Picii lu’ Soreasca cărora le predă muzică și prestanță scenică la Atelierul său de muzică.

În Miramagica s-au distrat, alături de sute de copii, și Eli Roman și Simona Bălănescu, alături de copiii lor, bucurându-se de vremea superbă și de atracțiile celui mai frumos parc de distracții din România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod