Vara asta stam afara! Sfaturi de amenajare a gradinii

Desi sezonul cald a inceput deja, mai ai timp sa-ti amenajezi gradina astfel incat sa te simti in largul tau, confortabil, comod, ferindu-te astfel de canicula.

Iata cateva idei pentru amenajarea gradinii sau terasei:


Mobilier confortabil


Fie ca discutam de mese si scaune, de sezlonguri sau de balansoare, este important sa alegi mobilierul astfel incat spatiul sa ramana functional, dar sa ai parte si de un confort sporit. Astfel, alege scaune confortabile, chiar tip fotoliu, pentru terasa, iar daca spatiul este redus poti lua scaune suprapozabile, astfel incat sa fie mai usor sa le depozitezi. Iata ce spun expertii despre felul in care ar trebui sa iti alegi mobilierul de gradina: „Clienţii se orientează mai ales spre producători care oferă nu doar un raport calitate-preţ excelent, ci şi o garanţie extinsă a produselor.

Astfel, pe lângă design, versatilitatea produselor, dar şi durabilitatea acestora sunt factori care influenţează decizia de cumpărare, indiferent dacă vorbim despre sectorul comercial sau cel rezidenţial”, a declarat Alin Truşcă, manager EVOHoreca.


Umbra pe terasa


De asemenea, mai ales cand temperaturile urca ametitor in termometre este bine sa te adapostesti sub umbrela potrivita. Alege un sistem care sa acopere o suprafata cat mai mare si care sa fie usor manevrabil. Acesta poate fi o copertina sau o marchiza, mai ales in cazul balcoanelor, sau o umbrella ori o pergola, in cazul teraselor sau gradinilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod