Cât de mult te schimbă o vizită la coafor sau la frizer: 20 de imagini înainte şi după

De fiecare dată când îţi tunzi părul sau îl aranjezi altfel decât de obicei faci o schimbare care îţi poate influența pozitiv aspectul. Aceste imagini demonstrează cât de mult contează părul în fizionomia unei persoane.
Cel mai greu e pentru persoanele care îşi preţuiesc mult podoaba capilară. Unii sunt atât de ataşaţi de pletele lor, încât nu trec cu anii pe la salon, preferând să-şi lase părul să crească şi să-l îngrijească singuri. Dar, într-o bună zi, au o revelaţie şi decid că a venit momentul unei schimbări. Ei bine, transformarea este monumentală.

Bored Panda
şi-a încurajat cititorii să posteze fotografii înainte şi după o schimbare dramatică a coafurii sau a frizurii, după caz. Cei mai mulţi au pus imagini cu părul tuns sau doar puţin scurtat, dar au fost şi respondenţi care au trecut prin procesul invers, de la părul scurt la cel lung. Iată 20 dintre fotografiile care atestă cele mai notabile transformări!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod