Vara Activia: o nouă combinație unică de fructe și bilete la cele mai dorite concerte

Vara aceasta e despre tine: despre muzica fiecărei zile, apă, soare, vacanță, povești spuse între prieteni și momente frumoase. Vrei să arăți și să te simți bine, iar cea mai bună cale de a avea grijă de tine pornește de la ceea ce îți face bine în interior.
Să mănânci sănătos e ,,must-have” în acest sezon. Așa că Activia te ajută să îți menții sănătatea digestivă cu o gamă variată de iaurturi de băut ușoare și gustoase și lansează noul Activia Piersică și Fructul Pasiunii. Iar Activia Pina Colada, vedeta sezonului trecut și votat ,,produsul anului” în aprilie 2016* completează perfect simfonia gusturilor din vara aceasta.

Cu o combinație unică de fructe, Activia cu Bifidus Actiregularis este alegerea potrivită pentru zilele de vară în care te bucuri de plimbări la mare, la munte, în excursii, te vezi cu fetele sau pur și simplu mergi la birou și ai nevoie de o gustare răcoritoare, hidratantă și hrănitoare.
Activia te ajută să te simți bine și să ai o vară de neuitat.

Cum? Îți oferă cele mai tari experiențe alături de prieteni. Încearcă orice Activia de băut, intră pe www.activia.ro sau trimite SMS** la 1772 cu numărul bonului fiscal și poți câștiga două bilete la cele mai dorite concerte ale verii. Electric Castle, Muse, Untold, Summer Well, Sia sau The Cat Empire te așteaptă! În plus, pe www.activia.ro îți poți crea propria melodie și îți poți dubla șansele de câștig cu un share pe Facebook.

Campania Activia se desfășoară în perioada 1 iunie – 19 august 2016.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod