Vara aceasta, ai grija de cei mici: ingrijire completa pentru pielea copiilor, de la Eucerin

Nu trebuie sa sacrifici timpul petrecut la soare si bucuria micutilor de a construi castele in nisip, de a alerga in iarba si de a descoperi placerile naturii, pentru a-i tine departe de efectele nocive ale radiatiilor si ale caldurii excesive din timpul verii.
Nu trebuie sa sacrifici timpul petrecut la soare si bucuria micutilor de a construi castele in nisip, de a alerga in iarba si de a descoperi placerile naturii, pentru a-i tine departe de efectele nocive ale radiatiilor si ale caldurii excesive din timpul verii. Cu o expertiza de 111 ani in protejarea pielii expuse la soare, Eucerin iti ofera o gama de produse special conceputa pentru a oferi o protectie completa si ultra-avansata, tinand cont de nevoile delicate ale pielii copiilor. 
 
Fie ca te afli cu cel mic la mare, la picnic sau in parc, foloseste Spray-ul pentru protectie solara SPF50+, pentru o protectie eficienta impotriva  radiatiilor nocive UVA/UVB.
Pentru o curatate blanda, foloseste cu incredere sapunul Eucerin fara detergenti, cu ph5, extrem de delicat cu pielea copilului, in special dupa expunerea la soare. Iar pentru a mentine in permanenta pielea micutului tau hidratata, foloseste zilnic lotiunea de corp 3% Uree si Carnitina, ce actioneaza delicat, prevenind uscarea si aparitia iritatiilor. 
Efectele nocive ale soarelui, mai puternice in cazul copiilor

 Pielea copiilor este mult mai subtire si mai sensibila decat cea a adultilor si nu produce suficienta melanina pentru a-i proteja de radiatiile ultraviolete.
De aceea, indiferent unde va aflati, daca cel mic este expus la soare, este recomandat sa folosesti un produs cu factor de protectie cat mai ridicat.   

 Eucerin iti ofera spray-ul pentru protectie solara SPF 50+, cu grad ridicat de protectie UVA/UVB, pentru pielea delicata si sensibila a copiilor. Eficienta sporita a noii formule este data de combinatia brevetata Eucerin de 3 filtre: minerale, cu micropigmenti care asigura protectia superficiala, organice, cu Tinosorb S, ce protejeaza in profunzime, si biologice, care contin Licochalcone A, ingredient natural ce previne deteriorarea celulelor pe termen lung.
Acidul glicirhetinic este, de asemenea, un ingredient de baza, ce creste protectia oferita in mod organic de ADN-ul prezent in structura pielii. 

Spray-ul ofera avantajul unei aplicari usoare, este foarte rezistent la apa si se absoarbe rapid in piele. Testele clinice au dovedit o toleranta foarte buna la nivelul pielii, formula sa fara parfum, fara parabeni sau conservanti fiind recomandata chiar si copiilor care sufera de dermatita atopica.  Pret: 70 lei (200 ml)





  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod