România mondenă: 7 vedete despre care se zvoneşte că fac sex pe bani

1 Iunie 2012
Susţin că sunt independente financiar, că muncesc pentru a se întreţine şi că au ajuns pe forţele proprii să se bucure de bunăstarea materială de care beneficiază în prezent. Însă, gurile rele bârfesc cum că unele fete din showbiz acceptă beneficii materiale, de la bărbaţi generoşi, pentru partide de amor de neuitat.
1 din 8

Ramona Gabor, sex pe 50 de euro?

Andreea Tonciu a lansat o nouă bârfă în lumea mondenă şi anume că Ramona Gabor ar face sex pe 50 de euro. Tonciu a făcut o remarcă la adresa Ramonei, într-un reality-show, de la Prima TV: "Nu pot să le suport pe panaramele astea pline de aere şi care vin tocmai din fundul Moldovei. Nici nu ne bagă în seamă la filmări, se dau mari doamne, dar fac sex pe 50 de euro! Se cred mai presus decât noi, fetele cuminţi, care nu ne ducem să facem prostii cu băieţii pe bani. După ce că sunt panarame, mai sunt şi tari în gură şi obraznice", scrie ziarul Click. Ramona a mai fost implicată într-un scandal asemănător, anul trecut, când în presa tabloidă au apărut bârfe cum că moldoveanca ar fi primit 5.000 de euro de la miliardarul bulgar Alexandrov Chavdar, după câteva nopţi fierbinţi petrecute împreună. 
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • nicolae.soceanu pe 5 Mar 2014, 07:03
  andreia marin

  sa nu se mai creada zana cand se pozeaza goala

  0
  0

 • andreea pe 9 Iun 2012, 20:08
  hm..tonciu..

  da..pai andreea toniu s-a caracterizat singura cu cuvintele pe care le-a zis despre astea care fac sex pe 50 de euro..daca cumva nu a uitat si ea este din moldova si este o curva de exceptie..RUSINE SA LE FIE PANARAMELOR DIN ROMANIA CARE APAR LA TV...CICA IS VEDETE

  1
  0

 • dana pe 3 Iun 2012, 18:29
  @LOZAN mare deptate ai

  asa este. nu au bun simt ptr ca altfel nu ar cistiga. lumea de azi e condusa de astfel de oameni, cu cit sunt mai educati si respectuosi cu atit pierd mai mult. asa este si in occident.birfele si curvasaria cel mai bine platita. de fapt daca spui multumesc la ceva, esti considerat "debil"

  3
  1

 • Maria pe 2 Iun 2012, 17:50
  ce se credea?

  Se credea cumva ca aceste pitipoance sunt oameni de cultura, sau academicieni? ele asta stiu si asta fac, presa este singura responsabila pentru promovarea acestor „valori”

  7
  1

 • LUCIAN pe 2 Iun 2012, 16:39
  CE ESTE IMPOSIBIL ?

  CHIAR NU POT SA CRED CA ACESTE TARANCUTE NU SE VAND PE BANI UITATIVA LA ADEVARATELE VDETE NU ACESTE FUFE . !!

  7
  1

 • LOZAN pe 1 Iun 2012, 15:56
  haha

  Sunt niste moldovence crescute in mediul rural, care fac mahala pt. ca asa au vazut la mama lor,lipsite de bun simt si cei 7 ani de acasa.Oricum greseala cea mare este al televiziunilor ca promoveaza incultura.Aven destui copii dotati ,care au obtinut premii in strainatate dar aceea nu au loc sa apara la tv.Tleviziunile au tupeul sa spuna ca asta se cere.

  17
  4

 • Diana pe 1 Iun 2012, 13:13
  Vedete?

  Un singur cuvant li se potriveste de minune:PANARAME!

  15
  1

 • eh.... pe 1 Iun 2012, 12:48
  cine poate...

  cine poate oase roade, cine nu, nici carne moale Asa-i ca vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acri?

  11
  6

 • miruna pe 1 Iun 2012, 09:06
  sa fim seriosi!

  s-a gasit si cine sa comenteze! rade ciob de oala sparta!!! sau cum sa ne mai vedem si noi in presa!

  9
  4

 • cristina pe 1 Iun 2012, 02:18
  hahahah

  nu-i asa ca andreea tonciu este " o tanti virgina si in urechi " ? sa fim seriosi : rade ciob de oala sparta !!!

  16
  4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod