Vacanța mare vine cu tabere de poveste pentru copilul tău!

Vara este anotimpul care aduce momentul mult așteptat de cei mici, vacanța mare! Fie că o petrece la țară, la bunici, în tabără alături de prieteni sau în fața blocului bucurându-se de jocurile copilăriei, vara sunt o mulțime de ocazii de a-și crea amintiri de neuitat. Pentru că experiențele și contactul cu ceilalți descrețesc mințile tinerilor, îi fac mai sociabili și îi ajută să se descopere pe ei înșiși, Bookland a pregătit pentru copilul tău în vara aceasta porția de cunoaștere și distracție la pachet!

O tabără internațională reprezintă mediul ideal în care copiii pot dezvolta prietenii pentru o viață cu cei din alte țări sau continente.

Iar aceste prietenii sunt cu atât mai amuzante cu cât mai neobișnuite sunt personajele. Tabăra Coolturală propune, în perioada 18-30 iulie 2016, o călătorie prin Europa, cu destinația finală Comitatul Kerry din Irlanda, recunoscut pentru peisajele frumoase de coastă și pentru spiridușii prietenoși despre care se spune că dacă un om prinde un spiriduș, acesta trebuie să îi îndeplinească omului 3 dorințe înainte de a fi eliberat. În drumul spre Irlanda, cei mici vor traversa alte 5 țări (Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Anglia) și vor poposi în 3 orașe: Viena, Bruxelles și Oxford.

Vara aceasta copiii au ocazia să experimenteze emoțiile taberelor de odinioară, cu drumeții și seri de film, petreceri tematice, nelipsitul foc de tabără și multe alte activități, într-un cadru natural de excepție.
Vor invăța tehnici de supraviețuire în natură de la cei mai buni, participând la tabăra Valea Lotrului, din  județul Vâlcea, în perioada 31 iulie-7 august 2016 pentru grupa mică (7-12 ani) și 7-14 august 2016 pentru grupa mare (13-18 ani).

Legende medievale cu cavaleri, domniţe şi vampiri, reprezintă doar o parte din ce își propune să ofere Predelut-Bran, județul Brasov, copiilor curajoși, tentați să exploreze acest teren plin de mister. Tot ce trebuie să facă este să-și pregătească poveștile de groază, numai bune de spus pe întuneric, înainte de culcare.
Tabăra are loc în perioada 14-21 august 2016 pentru grupa mică (7-12 ani) și 21-28 august 2016 pentru grupa mare (13-18 ani).

Înainte de a pleca la drum, fie ca este prima tabăra la care participă copilul tău sau nu, trebuie să țină cont de câteva recomandări. De exemplu, să nu-și lase obiectele nesupravegheate, să nu se îndepărteze de grup și în general să nu încalce regulile interne. Propune-i să țină un jurnal din tabără, cu poezii și sloganuri, imagini și impresii, iar la final cu urări din partea noilor prieteni. În rest, aventuri și veselie cât cuprinde!

Oferă-i copilului tău o vară plină de aventură alaturi de Bookland! Mai multe detalii despre tabere și costuri pe http://book-land.ro. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod