Trei rețete noi semnate de Chef Samuel le Torriellec, disponibile în ediție limitată doar la OMV

Începând cu 04 aprilie, în toate stațiile OMV vor fi introduse în meniu trei noi rețete create de chef Samuel le Torriellec: Baguette Caprese, Baguette Peking și Baguette Tandoori cu prețuri pornind de la 8,99 lei și ajungând până la 12,99 lei. Samuel le Torriellec este în momentul de față unul dintre cei mai apreciați chefi din industria gastronomică românească.

Cele trei noi rețete create: Baguette Peking cu rață prăjită și sos Peking, Baguette Tandoori cu piept de curcan la grătar și sos tandoori și Baguette Caprese cu mozzarella, roșii și pesto combină arome inedite pentru toate preferințele.

Pasiunea lui Chef Samuel pentru bucătărie a început de când avea 16 ani și de atunci a lucrat în restaurante cu 2 și 3 stele Michelin din Franța și a condus un restaurant cu o stea Michelin.
Consideră că diferența dintre un restaurant cu stele Michelin și un alt restaurant este aceea că, în cazul primului, perfecțiunea este o cerință obligatorie.

Cele trei noi rețete create de chef Samuel sunt disponibile din aprilie, în toate stațiile OMV. Ingredientele au fost atent selecționate iar învățăturile lui chef Samuel sunt transmise către toată echipa de aproximativ 318 bucătari VIVA Cafe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod